Mission

DesignVi har designet det ’lidt bedre’ – for øjet, økonomien, miljøet og dig

I Zego Tech stiller vi kontinuerligt os selv det samme legendariske spørgsmål: ”Skal vi ikke se om vi kan gøre det lidt bedre?” 

Det mener vi er nødvendigt, for at være sikre på hele tiden at give vores kunder det, som alle efterspørger – nemlig den bedste oplevelse til den bedste pris.

Det er ikke sikkert det spørgsmål munder ud i nye inventioner hver gang - nogle gange konstatere vi, at vi allerede har gjort det så godt som det er muligt. Men ofte vil vi selv have hænderne dybt nede i processen med at udvikle produktet - eller delelementer af det - fordi vi vil være sikre på kvaliteten er i absolut topklasse. Og så skal det altså være miljøvenligt – det er et ufravigeligt krav!

Men alle og enhver kan jo komme og sige, at de er de bedste, og at de er miljøvenlige. Hvilke konkrete tiltag har vi foretaget for at kunne komme med den påstand? Her er et par gode argumenter:

1) Alle i vores virksomhed har en teknisk baggrund og den nødvendige indsigt, så vi præcis ved hvad der skal til for at udvikle eller optimere det bedste produkt.

2) Vi er kræsne. Flere har tilbudt os agenturer, men vi har takket nej til de fleste – vi har omhyggeligt udvalgt de bedste. Derudover skal vores produkter være en fryd for øjet – designet skal spille 100 % og skal som minimum leve op til den standard der forventes af Skandinavisk design. 

3) Vi leverer til tilfredse kunder i hele Skandinavien

4) Vi begrænser vores kørsel til et minimum, men når det skal være, så kører vores teknikere i nogle af de meste miljøvenlige biler der findes.

5) Vi genbruger reservedele. Alle kalkfilter, print kort, deltabrygger bliver renoveret med garanti og genbrugt i vores automater.

6) I slutningen af 2011 blev vi selvforsynende med al elektricitet til belysning, da en lille lokal solcelle-vindmølle blev monteret på vores adresse. Vi bruger kun LED lys og alle vores maskiner slukker, når vores alarm aktiveres.

Så alt i alt tør vi godt påstå, at vi har udviklet det bedste design på 3 vigtige områder:

- Designet skal være æstetisk: Vores produkter er en fryd for øjet uden at gå på kompromis med funktionalitet.

- Design med bedre økonomi for øje: Eksempelvis vil ”Eco FB 5100” spare dig 25-55 % på kaffeforbrug samt 35 % på elregning en.

- Designet med øje for miljøet og unødvendigt spild: Vores produkter er bygget af primært genbrugelige materialer plus de bruger mindre strøm og kaffe.

Hvis det er nu, tænk så på hvordan det vil se ud om 2, 5 eller 10 år, når vi har forbedret disse områder endnu mere end de er i dag. Det er da en fremtid og et samarbejde med perspektiv i.

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto
Nyhedsbrev
Anmeldelser
Qooler Drypbakke med afløb
Qooler Drypbakke med afløb

Drypbakkens afløb passer til 8mm eller 5/16" John Guest, alt... læs mere...

4 af 5 Stjerner!
Udtalelser fra kunder
Pia Borsdal wrote:

Kære Zego Tech Jeg syntes at det lige var på sin plads at sende en stor tak for den kaffemaskin... — læs mere...