Slikautomat Wittenborg SM7000 renoveret

Produkt 4/5
 
Slikautomat Wittenborg SM7000 combi renoveret
Klik for større billede

Renoveret SM 7000 Snackautomat

SM 7000 er en automat med mulighed for udlevering af snacks og kolde drikke. Den har et fleksibelt layout og med en kapacitet på op til 48 valg, har den en fremragende kapacitet i forhold til sin størrelse. Det elegante design gør det muligt at placere SM 7000 ved siden af andre automater fra Wittenborg 7000-serien, 7600 og FM 7000, og således have en samlet full-line løsning.

SM 7000 er en god løsning til steder med mange brugere. Automaten er sikker på at påkalde sig opmærksomhed med sin attraktive dør med dobbelt-rude. Den forøger sikkerheden og præsenterer produkterne bedst muligt for brugerne.

Leje / Kontant pris kontakt os på info@zegotech.dk

Eget værksted og service center med landsdækkende tekniker i Danmark og sydlige Sverige. 

Fotocellekit

I tilfælde af problemer med udlevering mister brugeren ikke sine penge, da spiralen vil forsøge at udlevere igen. Hvis der stadig er problemer, kan et andet produkt vælges eller pengene returneres.

SM 7000 er let at betjene og giver gode muligheder for at lave salgskampagner for enkelte produkter. De 5 direkte valgknapper kan bruges til promotion og hurtig betjening for særligt populære produkter.

Andre brugervenlige egenskaber er f.eks. et fotocellesystem, der sikrer, at kunden får en vare eller pengene tilbage samt et ergonomisk udleveringsrum, der åbner udad. Disse egenskaber er med til at sikre tilfredse brugere ved alle køb.

SM 7000 er en ny automat til salg af snacks og kolde drikke. Automaten er især velegnet til opstilling på steder med en høj besøgsfrekvens. Produkterne præsenteres optimalt for kunderne via den store og godt oplyste rude i døren, og i forhold til sin størrelse har automaten en stor kapacitet. Endvidere gør det elegante design sig godt ved siden af andre automater fra Wittenborg 7000-serien. Nogle af automatens vigtigste features er:

Innovationer - SM 7000 har en ny let udtagelig skub-ind-/træk-udkøleenhed, som har varmluftudgang foran på maskinen (patenteret). Dette betyder, at automaten kan placeres helt op ad en væg uden at køleenheden beskadiges. Den nye køleenhed kræver minimal vedligeholdelse, da den nye ventilationsrist er let at udtage og rengøre.

Temperatur - SM 7000’s temperatur kan være den samme (8-12°C) i hele automaten eller laginddelt (ca. 5-8°C på de nedre hylder og 8-14°C på de øvre hylder).

 

S PE C I F I C AT I O N
Højde 1830mm
Dybde 890mm
Dybde (med åben dør) 1494 mm
Bredde 880mm
Vægt 290 kg
Antal Selections 36 40
Kapacitet 466 400
Antal Bakker - Standard 6
Maksimalt 7
Temperatur af Snack Bakker Uniform (8-12ºC) eller varieret (8-14ºC
til snacks og 5-8ºC til dåser og
flasker)
Farve på skuffer Sort
Spiral Farve Metal
Dør Farve Sølv
Kabinet Farve Sort
Dørmateriale Display Dobbelt glaserede lamineret
Pris Banks Programmerbar
Sikkerhed Anti hærværk tastatur
Betaling System Kompatibel med alle større mønt og
pengeløse betalingssystemer anvender
Executive, MDB eller BVD protokoller
Display 4 linjer alfanumerisk LCD

Ring for pris
+4570221538

Ønskeseddel
 [SM7000B] 
Læs el. skriv anmeldelser: 0
 Skriv anmeldelse
Udskriv produktark

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto
Nyhedsbrev
Udtalelser fra kunder
Pia Borsdal wrote:

Kære Zego Tech Jeg syntes at det lige var på sin plads at sende en stor tak for den kaffemaskin... — læs mere...