MEI CF 7000 ny

Ring for pris
+4570221538

MEI cf 7000 møntmekanismer til automater Series 7000 har været den pålidelige valg i over 1 million automater på verdensplan. Branchens bedste møntmekanisme, ud over blot at acceptere danske mønt valuta. Denne nye 6 rør enhed,er pålideligt accepterer og dispenserer den danskemønter 1kr. to rør med 2kr. 5kr. 10kr mønter. Det hjælper endda operatører gøre smartere beslutninger. Unik sporing og diagnostiske evner giver operatører værktøjer og forretningsoplysninger, de har brug for bedre at styre deres kontanter og øge fortjenesten. Den PENGESTRØMSOPGØRELSEN 7000 giver en lav ejeromkostninger for operatørerne, fordi det er en lav vedligeholdelse enhed, der er bygget til at holde og udføre. Smart coin management betyder: • Håndtering af mønt opgørelse • Optimering udbetaling • Maksimering salg • Minimering omkostninger.

Navigere mønt opgørelse management Ubåde er ikke den eneste modtager af sonar er pin-point præcision. MEI udnytter denne magtfulde detektionsteknologi værktøj i sin brancheførende mønt manager. Sonar teknologi inde i PENGESTRØMSOPGØRELSEN 7000 (CF7000) måler værdien af mønter i hver af sine 6 rør. Dens nøjagtighed er på punkt til ± 1 mønt pr rør. Informationen er bekvemt vises i realtid på en 3-line LCD-skærm. Selv hvis en chauffør belastninger rør manuelt, vil CF7000 automatisk spore og redegøre for den nye samlede.

Ved præcis, hvad du har. Den CF7000 kan nemt styre mængden af mønten opgørelse holdes i maskinen, så du ikke behøver kontanter bundet op unødigt. Vælg mellem 3 forskellige par niveauer til at indstille din beholdning niveau, alle let indstilles ved et tryk på en knap. • Par til niveau • Par til Value • Par til Auto

Kører i nøjagtig-change mode er en top bekymring for operatører. I modsætning til andre industri mønt mechs, at CF7000 er intuitiv nok til at tilsidesætte udbetaling kommandoer fra automaten. Hvis det er nødvendigt, vil det afbalancere rør niveauer ved at ændre mønt udbetalinger for at maksimere antallet af Vends for ændringen fond til rådighed. Det er endda smart nok til at anbefale en bedre slange konfiguration inden for din fod indstilling, hvis disse udbetaling situationer ofte opstår. Rørene er endda felt konfigureres til at ændre på efterspørgslen. En stor mønt rør kapacitet tilføjer evnen til at holde to fulde rør af .20c mønter og op til 40, .50c mønter. Når det kombineres med en pengestrømsopgørelse mærke validator eller VNR Recycler, vil du holde den kontante flyder.


Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: