Pfirsich & Mango kaltes Gebräu - 10 Stück

Model/Artikelnr.: 3204
€6.71  Exkl. MwSt

Zutaten

Weißer Hibiskus, Apfel, süße Brombeeren, Chicorée, natürliche Aromen, Zitronensäure, Rote Beete, Pfirsich (1%), Mango (1%)

Dejlig let sommer drik. Iskoldt vand og en tebrev vent i 7 min. til koldbrygget Te. Fantastisk som iste! Vores te templer til koldbryg er specifikt designet til at "brygge" i koldt vand.

Let og lækkert kølende alternativ til sukkerholdige læskedrikke.

Næringsindhold pr. 100 ml

  • 1 kcal
  • 0 sukker
  • 0 fedt
  • spor kulhydrat

Mælkefri, glutenfri, velegnet til vegetarer og veganere.

Ingredienser

Hvid hibiscus, æble, søde brombærblade, cikorierod, naturlig aromaer, citronsyre, rødbede, fersken (1%), mango (1%)

Hvordan smager Fersken & mango koldbryg?

Let og frugtagtig. En rigtig sommerdrik.

 

 

fantastiske

bestilte koldbryggeflaskesættet, fordi jeg ville prøve alle de tilgængelige varianter, før jeg forpligtede mig til at købe en af ​​dem. Min ordre ankom lige i går, og jeg lavede teen i dag på arbejdet. Hooooooolllllllllly cow dette var en rutsjebane for mine smagsløg! *-* Duften var fantastisk, meget duftende, siden den rørte ved vandet. Og efter at den foreslåede bryggetid var forbi, og jeg endelig drak det - var det bestemt et "Ooooohhhh ja!" øjeblik. Generelt er jeg helt vild med at drikke vand, der er ikke noget der ligner det for mig. Jeg drikker omkring 3 til 5 liter om dagen om sommeren, måske endda mere på for varme dage, så jeg ville ikke have, at det skulle "smag op til kedeligt vand", men snarere af ægte koldbrygget te. Det faktum, at det er koffeinfrit og sukkerfrit er den ekstra bonus -i'

Overraskende duftende og lækker!

Jeg havde lave forventninger, da andre kolde brygmærker, jeg har prøvet, mildest talt mangler glans. Dette duftede guddommeligt! Og havde faktisk en tydelig smag. Meget forfriskende på en varm dag og ville være dejlig kulsyreholdig (sodavand) og måske med lidt ferskensnaps. Jeg er altid på udkig efter sukker- og koffeinfri muligheder, og dette er nu på min liste!

Dejlig måde at krydre dit vand på

Perfekt, hvis du (som mig) er træt af at drikke almindeligt vand. Det dufter også guddommeligt!

Lækker!

Absolut lækker te! Det er virkelig forfriskende og smager nøjagtigt som beskrevet. Hvis du elsker fersken og mango, vil du elske denne te.
Jeg anbefaler vandflasken til den. Tilføj knust is eller Danskvand og du vil ikke blive skuffet!

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen:

Kaffeemaschinen, Wasserkühler, Reparaturen, Kaffeemaschinen, Espressomaschinen und Flaschenspender

Zego Tech ApS ist ein Entwicklungs- / Handelsunternehmen, das Kunden / Techniker in der Küchen- und Maschinenindustrie in Skandinavien bedient. Wir sind alle technisch ausgebildet und haben mehr als 25 Jahre technische Erfahrung und Technologie als Leidenschaft.

Zego Water ist ein von uns entworfenes Produkt. Weitere Informationen finden Sie unter www.ZegoWater.dk

Wir beschäftigen uns mit Kaffeemaschinen und deren Reparaturen und überholten Verkaufsautomaten. Darüber hinaus beschäftigen wir uns mit Espressomaschinen und verwandten Reinigungsmitteln. Wir haben auch eine große Auswahl an Verkaufsautomaten für Süßigkeiten, Speisen und alkoholfreie Getränke sowie Fadøls-Einrichtungen, Trinkwasserkühler und Sekt sowie Zahlungssysteme. Neben den Wittenborg-Ersatzteilen, Universalunterschränken und Armaturen finden Sie an der Seite auch alles, was mit Kalkfiltern und John Guest-Schnellkupplungen zu tun hat.

Tilmeld nyhedsbrev

CVR Nr. 30593758 - Bank: Sydbank – Reg: 6821 Konto: 0001188112 - IBAN nr.:  DK7668210001188112 – Swift adr.: SYBKDK22

 
spacer