Rhubarb & Ginger teapigs 15 tebreve

47,00  u/Moms
ekskl. levering

Rhubarb & Ginger 15 temples british classic

Rabarber te (50%), ingefær te (50%), Lavet på en fabrik, der håndterer nødder.

 

Rhubarb & Ginger 15 temples british classic 15 stk. te breve i en pose

Vi er Storbritanniens førende super premium te mærke.....Ingen støv... Ingen græs... 100% rene teblade....

Giv os rabarber og give os ingefær, så vi sætter det i et te tempel univers og her har vi det så = en super-wow zesty rabarber med et sødt ingefær kick. Til alle Rabarber kærester, det er for dig.

Rabarber te (50%), ingefær te (50%), Lavet på en fabrik, der håndterer nødder.

 

Hvordan og Hvorfor:

Teapigs blev oprettet i 2006 af Nick og Louise til - øge kvaliteten af te drukket i Storbritannien. Louise  er uddannet te smagsprøve og vælger altid den allerbedste kvalitet, hun kan finde.  Alle vores te er top kvalitet hele teblade  - ingen støv i sigte. 100 % ren te. Variation og mangfoldighed er nøgleord i teapigs te, der spænder over vidunderlige forskelligartede te fra hele verden, der dækker sort, grøn, hvid, oolong, rooibos og urtete. Tedrikker forbinder kvalitet med hele teblade samt de store gamle engelske te huse inkl.alt dens pomp og pragt. 

 Vi har vundet 48 store te smag Awards.  2014 / 2015 For 4. år i træk, * stemte bedste mærke i te kategori af uafhængige forhandlere. Jamie Oliver – Celebrity Chef ‘teapigs!! great stuff’ On twitter.

teapigs er moderne, enkel, tilgængelig og nem te, uden at gå på kompromis kvalitet og stil...... Vi håber virkelig du kan smage vores passion.. Nick & Louise

Rainforest Alliance-certificeret.....Godkendt leverandør Bæredygtig Restaurant Association ..... vores emballage er fuldt genanvendeligt og vi udskrive ved hjælp vegetabilsk blæk.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: