Frysetøret kaffe er kaffe, der er brygget og herefter frysetørret. Det er et pulver, som kan opløses i varmt vand,( max.82c) så man får kaffe. Dette produkt har været igennem nogle processer, for at få smagen så tæt på rigtig kaffe. Koffeinen fra kaffebønnerne bliver bibeholdt i denne drik. Frysetørring er en måde at tørre forskellige produkter på. Det fundamentale princip i frysetørring er sublimation. 

Frysetørring af kaffe.

Kaffevæsken nedfryses til minus 40 grader C, hvilket får vandpartiklerne i den koncentrerede kaffe til at danne iskrystaller. Ved en metode, der er kendt som sublimation, udtrækkes isen fra de frosne granulater i et specielt kammer, som tørrer partiklerne ved meget lavt tryk, og tilbage er den opløselige kaffe.

Kaffeautomater, vandkøler, reparationer, kaffemaskiner, espressomaskiner og flaskeautomater

Zego Tech ApS er en udvikling/handelsvirksomhed der henvender sig til kunder/teknikere indenfor Køkken / automat branchen i Scandinavien. Vi er alle teknisk uddannede med mere end 25 års teknisk erfaring samt teknik som vores passion.

Zego Water er vores eget designet produkt se mere på www.ZegoWater.dk

Vi beskæftiger os med kaffeautomater og reparationer deraf samt renoverede automater. Derudover beskæftiger vi os med espressomaskiner og dertilhørende renseprodukter. Vi har også et stort udvalg i automater til slik, mad og sodavand samt Fadøls anlæg, drikkevandskøler og sparkling samt betalingssystemer. Du kan også finde Wittenborg reservedele, Universal underskabe, og VVS fitting her på siden samt alt i kalkfiltre og John Guest lynkoblinger.

Tilmeld nyhedsbrev

CVR Nr. 30593758 - Bank: Nordea – Reg: 2191 Konto: 0754 532 378 - IBAN nr.: DK4720000754532378 – Swift adr.: NDEADKKK