Hos Jura arbejder de på højtryk i udviklingen af fremtidens espressomaskine. Juras målsætning: så CO2-neutrale kaffe løsninger som muligt.

I ZegoTech servicere og reparere vi alle Jura espresso produkter. med eget værksted plus kørende tekniker i Danmark og sydlig Sverige 

25 års teknisk erfaring i varme og kolde drikke…. Vores passion er teknik. Indlevere din Jura espresso maskine på vores værksted i Greve.

20.000,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
Populær
34.500,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
4.396,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
9.600,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
1.500,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
225,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
90,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
98,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
225,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
Populær
1.700,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
1.436,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser

Vi er en selvstændig reparationsanlæg, der udelukkende er specialiseret i reparation af Jura kaffemaskiner. Vi accepterer ikke garantiarbejde, og vi accepterer heller ikke nogen maskine, der i øjeblikket er under fabrikantens garanti. Hvis din garanti stadig er gældende, bedes du kontakte det firma, du har købt maskinen fra, da vi ikke er tilknyttet Jura, Inc. eller nogen enhed, der er godkendt eller understøttet af Jura, Inc. Hvis din maskine ankommer til vores facilitet i en tilstand som ikke kan repareres, som vores teknikere anser for, vil den blive sendt tilbage til dig inden for 20 arbejdsdage efter, at du har modtaget meddelelse om denne bestemmelse. Hvis du ønsker at få maskinen returneret, vil et fast gebyr på 700 kr. blive debiteret for diagnostiske og forsendelsesomkostninger. Maskinen vil blive returneret i samme stand som den ankom til vores facilitet. Hvis du ønsker at få lavet din maskine, bliver alle gebyrer frafaldet, og der gives fuld refusion. Dette er en formildende omstændighed, der opstår, når: I. Maskinen kommer alvorligt beskadiget på grund af misbrug eller ukorrekt emballage. II. Dele, der er nødvendige til reparationen, er ikke længere tilgængelige hos producenten, oftest termoblok og elektroniske kort. III. Vores teknikere anser reparationsomkostningerne over den mærkelige markedsværdi af maskinen. Maskinens alder, nutid / fremtidige deltilgængelighed og vores teknikeres vurdering af nøgleelementerne er de faktorer, vi bruger til at bestemme værdien. Følg vores emballage instruktioner. Vi forsikrer ikke indgående forsendelser; Det er op til kunden at sikre sin kaffemaskine korrekt med tilstrækkelig emballage til at sikre sikker transit. Vores fragtafdeling sikrer, at alle maskiner, der forlader vores anlæg, pakkes i henhold til retningslinjerne fra FedEx. Læs venligst hele denne side, inden du sender din maskine til vores facilitet.

Kaffeautomater, vandkøler, reparationer, kaffemaskiner, espressomaskiner og flaskeautomater

Zego Tech ApS er en udvikling/handelsvirksomhed der henvender sig til kunder/teknikere indenfor Køkken / automat branchen i Scandinavien. Vi er alle teknisk uddannede med mere end 25 års teknisk erfaring samt teknik som vores passion.

Zego Water er vores eget designet produkt se mere på www.ZegoWater.dk

Vi beskæftiger os med kaffeautomater og reparationer deraf samt renoverede automater. Derudover beskæftiger vi os med espressomaskiner og dertilhørende renseprodukter. Vi har også et stort udvalg i automater til slik, mad og sodavand samt Fadøls anlæg, drikkevandskøler og sparkling samt betalingssystemer. Du kan også finde Wittenborg reservedele, Universal underskabe, og VVS fitting her på siden samt alt i kalkfiltre og John Guest lynkoblinger.

Tilmeld nyhedsbrev

CVR Nr. 30593758 - Bank: Nordea – Reg: 2191 Konto: 0754 532 378 - IBAN nr.: DK4720000754532378 – Swift adr.: NDEADKKK