Jura Cool Control

1.500,00  u/Moms
ekskl. levering
Jura Cool control Jura Cool control er en mælkekøler til din termoflaske, som fx kan stå ved siden af espressomaskinen. Maskinens slange kan sættes direkte til termoflasken. Køleren sættes til en stikkontakt og sørger for, at mælken aldrig fryser, og at maskinen bruger så lidt strøm som muligt. Findes i sort eller hvid.

Jura Cool control

Jura Cool control er en mælkekøler til din termoflaske, som fx kan stå ved siden af espressomaskinen. Maskinens slange kan sættes direkte til termoflasken.

Køleren sættes til en stikkontakt og sørger for, at mælken aldrig fryser, og at maskinen bruger så lidt strøm som muligt.

Findes i sort eller hvid. (LxHxD) 15 x 21 x 21 cm

 

Data

  • Elektrisk køleenhed 1 stk
  • 1 liters termoflaske 1 stk
  • Låg(inklusiv slanger) 1 stk
  • Ledning 1,8 meter

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Kaffeautomater, vandkøler, reparationer, kaffemaskiner, espressomaskiner og flaskeautomater

Zego Tech ApS er en udvikling/handelsvirksomhed der henvender sig til kunder/teknikere indenfor Køkken / automat branchen i Scandinavien. Vi er alle teknisk uddannede med mere end 25 års teknisk erfaring samt teknik som vores passion.

Zego Water er vores eget designet produkt se mere på www.ZegoWater.dk

Vi beskæftiger os med kaffeautomater og reparationer deraf samt renoverede automater. Derudover beskæftiger vi os med espressomaskiner og dertilhørende renseprodukter. Vi har også et stort udvalg i automater til slik, mad og sodavand samt Fadøls anlæg, drikkevandskøler og sparkling samt betalingssystemer. Du kan også finde Wittenborg reservedele, Universal underskabe, og VVS fitting her på siden samt alt i kalkfiltre og John Guest lynkoblinger.

Tilmeld nyhedsbrev

CVR Nr. 30593758 - Bank: Nordea – Reg: 2191 Konto: 0754 532 378 - IBAN nr.: DK4720000754532378 – Swift adr.: NDEADKKK