Jura Cool control trådløs

1.436,00  u/Moms
ekskl. levering
Jura Cool Control trådløs mælke køler. Jura Cool Control kan tilkøbes til følgende maskiner: Jura Giga 5, Jura Impressa Z7, Jura Impressa J9 TFT, Jura Impressa F7 og Jura Impressa J9. Cool Control kommunikerer trådløst med din Jura-maskine og sørger for at holde mælk kølet til 5 grader, så den altid er frisk, når den skal skummes til for eksempel cafe latte og cappuccino. Beholderen er let at tage op til rengøring og har en kapacitet op til 0,6 liter. Efter behov tilbyder vi desuden: - Direkte tilkobling til vand - Plug & Clean (rengøringssystem) - Dansk test på displayet

Jura Cool Control trådløs

Jura Cool Control kan tilkøbes til følgende maskiner: Jura Giga 5, Jura Impressa Z7, Jura Impressa J9 TFT, Jura Impressa F7 og Jura Impressa J9.

Cool Control kommunikerer trådløst med din Jura-maskine og sørger for at holde mælk kølet til 5 grader, så den altid er frisk, når den skal skummes til for eksempel cafe latte og cappuccino.

Beholderen er let at tage op til rengøring og har en kapacitet op til 0,6 liter.

Efter behov tilbyder vi desuden:

-          Direkte tilkobling til vand

-          Plug & Clean (rengøringssystem)

-          Dansk test på displayet

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Kaffeautomater, vandkøler, reparationer, kaffemaskiner, espressomaskiner og flaskeautomater

Zego Tech ApS er en udvikling/handelsvirksomhed der henvender sig til kunder/teknikere indenfor Køkken / automat branchen i Scandinavien. Vi er alle teknisk uddannede med mere end 25 års teknisk erfaring samt teknik som vores passion.

Zego Water er vores eget designet produkt se mere på www.ZegoWater.dk

Vi beskæftiger os med kaffeautomater og reparationer deraf samt renoverede automater. Derudover beskæftiger vi os med espressomaskiner og dertilhørende renseprodukter. Vi har også et stort udvalg i automater til slik, mad og sodavand samt Fadøls anlæg, drikkevandskøler og sparkling samt betalingssystemer. Du kan også finde Wittenborg reservedele, Universal underskabe, og VVS fitting her på siden samt alt i kalkfiltre og John Guest lynkoblinger.

Tilmeld nyhedsbrev

CVR Nr. 30593758 - Bank: Nordea – Reg: 2191 Konto: 0754 532 378 - IBAN nr.: DK4720000754532378 – Swift adr.: NDEADKKK