Kona steril ozonvand

10.995,00  u/Moms
ekskl. levering

Ozon filtervand 

  • Rensning af grønsager som kan være økologisk gødet med gylle og derved have et højt kimtal.
  • Dårlig lugt i tøj, lægges i blød med ozon vand.
  • Blomster holder sig længe med ozonvand i vasen.
  • Vask af hænder og arme inden en kirurgisk operation.
  • Kæledyr vaskes i Ozon vand "våd hund lugten forsvinder"

SE DEMO VIDEO ved at vælge den nederste foto.

 

Med Kona Ozon armaturet er det muligt at fjerne pesticider , svamp , virus , organisk materiale samt andre forurenende stoffer. Kona Ozon er teknisk vand, vandet udleveres når fotocellen aktiveres.. se foto. Ozonvand renser eller desinficere følgende: virus, lugt 0g bakterie, det har mange anvendelses muligheder. 

  • Rensning af grønsager som kan være økologisk gødet med gylle og derved have et højt kimtal.
  • Dårlig lugt i tøj, lagges i blød med ozon vand.
  • Blomster holder sig længe med ozonvand i vasen.
  • Vask af hænder og arme inden en kirurgisk operation.
  • Kæledyr vaskes i Ozon vand "våd hund lugten forsvinder"  

Vi er stolte af at vores produkt er godkendt af FDA klasse 1 som medicinsk udstyr i USA, og i øjeblikket forsøger vi at få klasse 2 godkendt se link:

https://www.accessdata.fda.gov/scripts/cdrh/cfdocs/cfRL/rl.cfm?

Kona Ozon er allerede godkendt til at blive solgt i medicinsk marked. " Hånd, Overflade og udstyr hygiejne.

Data:

Ozon vandrensningsanlæg er en proces , der renser vandet ved at udrydde toksiner . Ozon filtreret vand er sikkert og sundt og fri for pesticider , svamp , virus , organisk materiale og andre forurenende stoffer . Ozon anvendes i processen , er mere effektiv end klor til at fjerne skadelige stoffer fra vandet . Ozon vandrensning er FDA godkendt og er den mest effektive metode til at fjerne giftstoffer i vand . Mere end 90 procent af verdens rensede vand , herunder vand på flaske , er ozon filtreret .

Ozon Egenskaber

Ozon er en meget kraftfuld oxidant , der fjerner organisk stof i vand ved at gøre det inaktivt . Processen er den mest udbredte vandrensningssystem i verden på grund af ozon overlegne evne til at neutralisere biologiske trusler i vand . Ozon også filtre og fjerner metaller som mangan , svovl og jern fra vandet ved at oxidere dem .

Fordele

Ozon er mere effektiv end klor til at fjerne ethvert spor af smag og lugt fra vandet , især fordi ozon i sig selv ikke har nogen karakteristisk smag eller lugt . Et af de vigtigste fordele ved ozon vandrensning er, at der ingen skrappe kemikalier , der er involveret i processen , ingen kunstige stoffer der tilsættes ozon , hvilket betyder, at vandet ikke er udsat for fremmedlegemer . Ozon er et naturligt forekommende stof, som består af ilt , og ved rensning af vand , vender den tilbage til ilt , uden at efterlade spor .

Programmer

Bortset fra befri vand af biologiske kontaminanter , ozon også kontrollerer ophobning af aflejringer i husholdnings-og industriaffald rør og vand gangene. Når indlån sig på grundlag af rør , er den mængde vand , som kan transporteres med strukturen reduceret. Ozon hjælper ikke kun ved at forhindre opbygningen af aflejringer og giver uhindret flow-det forbedrer også kvaliteten af vand . Nogle virksomheder bruger også ozon til at rense vandet i svømmehaller, fordi ozon ikke har mange af de negative virkninger af klor

Molekylær struktur

Den kemiske sammensætning af ozon molekyle består af tre iltatomer-. to af atomerne er bundet tæt sammen , mens den tredje atom svagt er knyttet til molekylet . Når ozon molekyle er i vand , den tredje ( svagt-tilbageholdt) atom overførsler og binder sig til biologiske skadedyr såsom bakterier og vira . Denne vedhæftede fil får skadedyr til at oxidere og blive dræbt .

Ozon Generator

I en ozon vandrensningssystem , producerer en ozon -generator molekyler af ozon til filtrering proces . Inde i generatoren , simulere ultraviolet ( UV ) lamper af høj intensitet solens UV- stråler , der er involveret i den naturlige produktion af ozon i atmosfæren . Nogle ilt molekyler i UV kammeret bliver konverteret til ozon , når komprimeret luft er tvunget gennem ozon generator . Ozon kan også fremstilles ved hjælp af kemiske og elektrolytiske reaktioner i nogle centrifuger .

Rensningsprocessen

Den ozon, der produceres passerer gennem en diffuser , der skaber bobler . Ozon mætter bobler , og ozon-rige bobler blandes derefter med vand i en rensningstank . I vand, adskiller ozon svage iltatom fra molekyle og tillægger nogen biologisk materiale i vand . Når denne oxidation proces sker , er det skadedyr straks omdannes til et uskadeligt stof , der giver rent drikkevand . Ozon filtreret vand er sikkert til konsum , og er fri for skadedyr som protozoer , svampe og bakterier .

 

Teknisk Data

Specifikation Beskrivelse: Kommerciel Ozon Sensor Vandhane-Tall Spout Model: SEW-O3-03-SN / SEW-O3-04-SN Materiale: Messing Finish: Børstet Nickel Størrelse på Vandhane: 215mm (L) x403mm (H), Ø40 ± 2mm (ID) Ozonrensningsstørrelse: 186mm (L) x125mm (W) x42mm (H) Funktion: SEW-O3-03-SN Til vask (Ozon koldt vand) SEW-O3-04-SN Til vask (Ozon kold / varm / varmt vand) Funktion: Vand strømmer kontinuerligt, når du fjerner hænder fra detekteringsområde, vand slår fra ved håndtering igen.

Ozon produceres ved elektrolyse, af 3 molær svovlsyre som elektrolyt, med en katode af grafit og en anode af platintråd.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: