Mini RO vandanlæg

Ring för pris
+4570221538

Mini RO er bygget til montering under køkkenvasken. Vi anvender denne løsning til vandfiltrering til B2B Kaffe automater espressomaskiner som kræver det perfekte vand.

RO membranen fjerner alt kalk, pesticider, salte, klorider, mineraler, micro plastik, Okker. Det er kun H2o som kommer igennem membranen derefter løber vandet igennem  aktiv kulfilter og mineralfilter som så tilsætter de ønskede mineraler til vandet så der opnås en perfekt blanding til kaffe produktion eller sodavand "postmix". 

Vi har arbejdet med espressomaskiner og med vand til disse i snart 30 år og denne løsning er ultimativt det bedste vi har set til dato,,,, løser vores problemer med kalk og gennemtæring samt neotral Ph udfordringer. denne metode anvendes på alle Starbox ,Burger King  Mc Donalds så der opnås samme vand profil over hele verden. Kort sagt fjerne man alt fra vandet : kalk - salte pesticider micro plastik og andet uønskede i vandet og derefter opbyg vandet efter din ønsker....Eksempel : Kaffe eller sodavand på Burger King i Inden hvor der ikke er den rigtige vandprofil til kaffe eller sodavand pga. klor - urent vand.... alt fjernes så det kun er H2o derefter tilsættes det vi ønsker.

  • 1800 Liter pr dag
  • Filter skiftes årligt
  • Passer ind i køkkenskabet
  • Tilsluttes til strøm - vand og afløb.
  • Dimensioner 44,3L x 13,2B x 35,6H cm
  • Smart LCD viser filer levetid, drift og TDS
  • Ingen oversvømmelsesrisiko med automatisk lækagestopventil
  • 3 filter patroner (PP + kulfilter) + 500G RO membran  + Mineral filter
  • 1:1 vandspild.
  • Med 2 udløb til drikkevand og renset vand

 

Vores vandrensning køkken model Mini RO - drikkevand uden kalk dette rensningssystem er en proces bestående af 3 filterstationer, hvor vi eliminerer enhver organisk eller kemisk forurening, som vandet kan have, og derefter beriger det med essentielle mineraler, såsom calcium, magnesium eller kalium.

Det vand, der renses med vores system, er fri for klor og ethvert forurenende stof, ud over at have en PH reguleret mellem 7 og 7,5

Km0 vand uden mikroplast, med fremragende smag og kvalitet til at drikke og lave mad på en sund måde.

Med vores system tager du dig af dig selv, mens du sparer penge, som du ikke skal bruge på at købe flasker vand.

Hos ZegoWater er vi pionerfirmaet inden for den omfattende behandling af vand gennem. Vi tilbyder avancerede systemer skabt med den højeste teknologi for at garantere dit og din families velbefindende.

FORDELE MED ZegoWater mini RO
Bedre smag og sundhed
Alle dine måltider, kaffe eller infusioner opretholder deres oprindelige smag takket være de innovative systemer, der renser vandet, hvilket er uovertruffen for spædbørn, børn og alle familiemedlemmer.

Kvalitetsvand uden mikroplast
Vand af højere kvalitet og renhed til alle takket være indarbejdelsen af den nyeste teknologi i rensning og udstyr med de nyeste fremskridt.

Ergonomi og design
Takket være det sofistikerede design og dimensioner vil I-Water-udstyr gå ubemærket hen i dit køkken. Integrering i ethvert rum.

Flere besparelser og komfort
Du holder op med at købe, bære og opbevare flaskevand. Med I-Water vil du genvinde tid, penge og plads ud over at få sundt vand til drikke og madlavning.

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension: