T-stykke 3/8" - 3/8" - 1/4"

204,58  u/Moms
ekskl. levering

T-stykke 3/8" - 3/8" - 1/4"

T-stykke 3/8" - 3/8" - 1/4" kulehane og kontra ventil. Passer til Britta, Everpure og  Best max.

Bruges til udtag for koldtvand i forbindelse med køleanlæg eller dobbel vand udtag.

Den vinklede stopventil er specielt udviklet til tilslutning til hjørneventiler. Den muliggør vandtilslutning til kaffemaskiner, drikkevandsapparater, vandbehandlingsanlæg, osv. Tilslutning til apparatet kan stoppes separat uden at afbryde vandforsyningen til køkkenet. Eftersyn, filterskift og udskiftning af apparater kan gennemføres uden problemer. En ekstra integreret kontraventil forhindrer tilbageløb i vandnettet efter DIN 1988.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Kaffeautomater, vandkøler, reparationer, kaffemaskiner, espressomaskiner og flaskeautomater

Zego Tech ApS er en udvikling/handelsvirksomhed der henvender sig til kunder/teknikere indenfor Køkken / automat branchen i Scandinavien. Vi er alle teknisk uddannede med mere end 25 års teknisk erfaring samt teknik som vores passion.

Zego Water er vores eget designet produkt se mere på www.ZegoWater.dk

Vi beskæftiger os med kaffeautomater og reparationer deraf samt renoverede automater. Derudover beskæftiger vi os med espressomaskiner og dertilhørende renseprodukter. Vi har også et stort udvalg i automater til slik, mad og sodavand samt Fadøls anlæg, drikkevandskøler og sparkling samt betalingssystemer. Du kan også finde Wittenborg reservedele, Universal underskabe, og VVS fitting her på siden samt alt i kalkfiltre og John Guest lynkoblinger.

Tilmeld nyhedsbrev

CVR Nr. 30593758 - Bank: Nordea – Reg: 2191 Konto: 0754 532 378 - IBAN nr.: DK4720000754532378 – Swift adr.: NDEADKKK