Alle ZegoWaters bordmodel vandkølere er tilsluttet direkte til vandrør, inden vandet udleveres renses det igennem et aktiv kulfilter som fjerner frit klor: Micro plast, kloramid, klordioxid, fenoler, organiske opløsningsmidler og pesticider. Alle er VA godkendte til drikkevand.

Angesagt
0 Bewertungen
0 Bewertungen
0 Bewertungen
Angesagt
€2,684.13  Exkl. MwSt
0 Bewertungen
€3,494.94  Exkl. MwSt
0 Bewertungen
Angesagt
€2,120.99  Exkl. MwSt
0 Bewertungen

Drikkevandskøler bordmodel

Vil du gerne kunne tilbyde dine restaurantgæster et koldt glas vand? Eller mangler der mulighed for at kunne skænke sig vand på kontoret? En drikkevandskøler i bordmodel er et meget populært valg hos restauranter, caféer, kantiner og kontorer, fordi det gør et koldt glas vand let tilgængeligt.

En drikkevandskøler som bordmodel passer ind overalt. Find plads til den på køkkenbordet, en hylde eller der, hvor øvrigt mad og drikke befinder sig. Det er en hurtig og let løsning for dig og dem, der gerne vil slukke tørsten med vand, der er frisk og koldt.

Skænk rent og koldt vand med en drikkevandskøler bordmodel

Det er ikke kun koldt og læskende vand, du og gæster kan skænke sig med en drikkevandkøler som bordmodel. For alle bordmodeller er udstyret med et aktivt kulfilter, der effektivt renser vandet for mikroplast, kloramid, klordioxid, fenoler, organiske opløsningsmidler og pesticider. Altså er det en meget sikker drikkevandsløsning, uanset hvor vandet leveres fra.

Det kolde vand kan dog også skænkes på to forskellige måder afhængigt af valg af model. For flere af vores drikkevandskøler bordmodeller kan både skænke almindeligt koldt postevand og danskvand. Her er køleren udstyret med en CO2-flaske, der tilfører en afstemt mængde af brus til vandet. Det er en meget populær løsning på restauranter, caféer og i kantiner, hvor gæster og medarbejdere gerne vil kunne have noget forskelligt at vælge mellem.

Når du vælger at investere i en drikkevandskøler, slipper du i højere grad for indkøb af flasker, der både er belastende for miljøet og som fylder en del mere.

Nem vedligeholdelse af drikkevandskøler bordmodel

Når du har fået leveret og monteret din nye drikkevandskøler fra os, skal der ikke meget til for at holde den kørende. Det kræver ikke meget mere end en aftørring med en fugtig klud eller hygiejneserviet.

En drikkevandskøler bordmodel er ment til at kunne holde i 15 år eller mere. Men for at den kan det, anbefaler vi, at du får udført et serviceeftersyn en gang årligt. Det sikrer en sikker drift, og at den fungerer helt optimalt.

Ønsker du en model med brus, er det nødvendigt at genopfylde flaskerne jævnligt. Hvor ofte kommer an på forbruget. Men det hjælper vi dig gerne med at estimere.

Få professionel rådgivning om valg af drikkevandskøler bordmodel

Ønsker du en maskine, der kan give iskoldt vand og vand ved almindelig temperatur? Vil du også gerne have med brus? Måske endda flere valgmuligheder? Vi har designet og produceret flere forskellige modeller, så det er muligt at imødekomme mange forskellige behov.

De er designet til at være prisvenlige, så de også økonomisk er et attraktivt valg. Har du besluttet dig for en model, eller ønsker du professionel hjælp og rådgivning? Så er du velkommen til at kontakte os, så du kan komme herfra med en drikkevandskøler bordmodel, der opfylder de behov, som du og dine eventuelle gæster eller medarbejdere har.

Vi monterer også gerne drikkevandskøleren, hvis du ønsker det. Kontakt os for nærmere information.

Kaffeemaschinen, Wasserkühler, Reparaturen, Kaffeemaschinen, Espressomaschinen und Flaschenspender

Zego Tech ApS ist ein Entwicklungs- / Handelsunternehmen, das Kunden / Techniker in der Küchen- und Maschinenindustrie in Skandinavien bedient. Wir sind alle technisch ausgebildet und haben mehr als 25 Jahre technische Erfahrung und Technologie als Leidenschaft.

Zego Water ist ein von uns entworfenes Produkt. Weitere Informationen finden Sie unter www.ZegoWater.dk

Wir beschäftigen uns mit Kaffeemaschinen und deren Reparaturen und überholten Verkaufsautomaten. Darüber hinaus beschäftigen wir uns mit Espressomaschinen und verwandten Reinigungsmitteln. Wir haben auch eine große Auswahl an Verkaufsautomaten für Süßigkeiten, Speisen und alkoholfreie Getränke sowie Fadøls-Einrichtungen, Trinkwasserkühler und Sekt sowie Zahlungssysteme. Neben den Wittenborg-Ersatzteilen, Universalunterschränken und Armaturen finden Sie an der Seite auch alles, was mit Kalkfiltern und John Guest-Schnellkupplungen zu tun hat.

Tilmeld nyhedsbrev

CVR Nr. 30593758 - Bank: Nordea – Reg: 2191 Konto: 0754 532 378 - IBAN nr.: DK4720000754532378 – Swift adr.: NDEADKKK