har du altid varmt vand lige ved hånden. Vi har alt i vandhaner med kogende kalkfrit vand plus mange ekstra funktioner. 4,7 liter eller 10 liter boiler med 106C kogende vand klar. Alle vores kogende vandhaner anvender altid kalkfilter med integreret aktivkul filter, derved opnås optimal smag og drift af dit køkkenarmatur. Nedenfor finder du alle ZegoWater vand løsninger hvor der er kogende kalkfrit

Caliente

Llamar para preguntar el precio
+45 70221538 / +46 70-868 9924

0 reseñas

Llamar para preguntar el precio
+45 70221538 / +46 70-868 9924

0 reseñas

Llamar para preguntar el precio
+45 70221538 / +46 70-868 9924

0 reseñas
€117.27 IVA no incluido
0 reseñas
Caliente

Llamar para preguntar el precio
+45 70221538 / +46 70-868 9924

0 reseñas

Llamar para preguntar el precio
+45 70221538 / +46 70-868 9924

0 reseñas
Caliente

Llamar para preguntar el precio
+45 70221538 / +46 70-868 9924

0 reseñas

Llamar para preguntar el precio
+45 70221538 / +46 70-868 9924

0 reseñas
Caliente

Llamar para preguntar el precio
+45 70221538 / +46 70-868 9924

0 reseñas
€1,114.38 IVA no incluido
0 reseñas
€144.07 IVA no incluido
0 reseñas

Vandhane med kogende vand, kogende vandhane

Vil du gerne være fri for elkedlen, når du skal lave kaffe? Eller må det gerne gå hurtigere under madlavning, når noget skal koges? En vandhane med kogende vand gør det nemmere at være i køkkenet. For med den kan du både tappe koldt og kogende vand fra én og samme vandhane. Det er smart, nemt og enkelt.

Alting tager tid i et køkken. Vandet i gryden skal koge. Der skal ventes på elkedlen. Vandet skal løbe længe for at blive varmt. Men det behøver du ikke mere, uanset hvad du benytter kogende vand til. For det tager kun et ganske kort øjeblik at forvandle det kolde vand til en kogende temperatur.

Når det samtidig sker fra et tidløst, æstetisk og pålideligt system, er der mange fordele at hente i en vandhane med kogende vand – og så har du slet ikke lyst til at undvære den igen.

Hvorfor få en vandhane med kogende vand?

Der følger mange fordele med ved at investere i en kogende vandhane. Det er et produkt, der vinder mere og mere frem i de danske køkkener, fordi det skaber mere tid.

Det gør det, fordi en kogende vandhane kan hjælpe med følgende på et øjeblik:

  • Lave varmt vand til te, kaffe og kakao
  • Lave kogende vand til gryder, så de hurtigere kommer i kog
  • Skolde karklude, opvaskebørste, køkkenredskaber og sutteflasker
  • Skylle stegepanden
  • Blanchere grøntsager

V bruger kogende vand mange gange i løbet af en dag. Måske du ikke tænker over det. Men det kommer du til, når først du får en vandhane med kogende vand, fordi den gør mange praktiske gøremål både lettere og hurtigere.

Derudover er der den store fordel i at have en vandhane med kogende vand, at den potentielt sparer dig for en del af dit vandforbrug. Når du har en vandhane, der hurtigt kan producere varmt vand, behøver du ikke længere lade vandet løbe, til det får den rette temperatur. Du kan også dosere den nøjagtige mængde af vand, du har brug for. Det er både godt for pengepungen og for miljøet.

Tap kogende og kalkfrit vand direkte fra hanen

Er der meget kalk i vandet, hvor du bor? Og vil du gerne være fri for hyppig rengøring og kalkpletter? Samtlige af vores kogende vandhaner er designet med et smart kalkfilter med integreret aktivkul filter. Det har de fordele, at du får vand med god smag, optimal drift af køkkenarmaturet og mindre rengøring. Filteret skal blot skiftes 1-2 gange om året for optimal smag og drift.

Hvordan fungerer en vandhane med kogende vand?

En vandhane med kogende vand er bygget op omkring smart og moderne teknologi. Når de bliver monteret, kommer de med en vandbeholder og boiler, der bliver placeret under køkkenvasken. Koldt vand bliver ledt ind i denne beholder, hvorfra det bliver opvarmet og renset via et filter, inden det kommer ud af vandhanen og ned i din gryde eller kaffekop.

Det kogende vand bliver aktiveret ved hjælp af en knap, som du blot trykker på, når du har brug for kogende vand. Hvad du får af funktioner ved den enkelte vandhane, og hvordan den designmæssigt er bygget op, kan du læse mere om under hvert produkt.

Vi anbefaler altid, at du løbende vedligeholder vandhanen, så kalk ikke stopper filteret eller lægger sig som et lag i vandbeholderen. Du kan tilkøbe et serviceeftersyn med desinficering samt et rensekit, hvis du ønsker det.

Når du løbende sørger for at skifte filteret og rengøre delene, sikrer du, at der er optimal gennemstrømning af vandet, og at det smager optimalt.

Kogende vandhaner i attraktive designs

En vandhane er ikke bare en vandhane. Den skal naturligvis også passe ind i omgivelserne. Om det er til køkkenet i den private bolig eller køkkenet i en institution eller virksomhed, skal designet gerne matche den øvrige indretning eller æstetiske linjer.

Alle vandhaner med kogende vand fra Zegotech.dk er dansk designet efter tidløse og moderne tendenser. Er du til et armatur i messing-look? Hælder du mere til det sikre og stilrene stål? Eller er du mere til guldlooket? Uanset hvad du er til, behøver du ikke gå på kompromis, da vores produkter kan leveres i alle farver og metallegeringer.

Når designet er attraktivt og æstetisk tilfalder dig, tror vi på, at du helt automatisk bliver gladere for din kommende vandhane.

Ingen bekymring med en børnesikring

Små fingre kan nogle gange være lange fingre. Der skal ikke mere end et øjebliks uopmærksomhed til. Vil du gerne være fri for at bekymre dig om kogefunktionen i forhold til de mindste, kan du få monteret en børnesikring. Det er et meget populært valg ved vores kogende vandhaner.

Spørg os meget gerne, hvis du er i tvivl, om det følger med ved det enkelte produkt. Vi finder sammen en løsning, så du kan være helt tryg ved at invitere en vandhane med kogende vand ind i dit køkken.

Vandhane med kogende vand og flere funktioner

Er det ikke kun kogende vand, du vil kunne fremtrylle på et øjeblik? Det kan du også med isvand og isvand med brus. Flere af vores vandhaner er udstyret med flere forskellige funktioner og knapper, som altså ikke kun giver dig kogende vand, når du har brug for det, men også det stik modsatte. Det er praktisk, når du trænger til et koldt glas vand eller bare godt kunne bruge lidt brus, uden det behøver være sodavand. Du behøver ikke længere huske at fylde en flaske med vand eller ærgre dig over, at der ikke længere er mere koldt vand med eller uden bobler til rådighed i køleskabet.

Det kan lade sig gøre med øjeblikkeligt koldt vand takket være en isbank med en 0,5 grader celcius blok, som er i stand til at sikre en konstant forsyning af frisk og koldt drikkevand.

Du kan læse nærmere om de specifikke funktioner for hvert produkt under produktbeskrivelsen. Er du i tvivl, eller vil du gerne vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har vandhaner med kogende vand og isvand til både privatbrug, erhvervsbrug og institutioner. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette model, så funktionerne imødekommer behovene. Det skal være en fornøjelse at gå i køkkenet – og det bliver det med en vandhane med kogende vand fra Zegowater.dk.

Køb en danskdesignet vandhane med kogende vand hos os

Vil du gerne finde et produkt, der både ser godt ud, men som også bidrager til den grønne omstilling? Vi designer og producerer vores produkter med det formål, at de klassificerer sig som ”Buy 2 keep”-produkter. Det betyder, at de har minimum 15 års levetid. Det gør vi for at gøre op med ”køb og smid væk”-kulturen.

Det er også din garanti for, at du får en vandhane med kogende vand, der er fremstillet i høj kvalitet og ment til at skulle bruges om og om igen i mange år ud i fremtiden.

Find gerne din favorit blandt vores vandhaner og få mere tid i hverdagen. Vi monterer naturligvis gerne vandhanen i dit køkken, virksomhed eller jeres institution efter aftale.

Kontakt os gerne for spørgsmål.