Tower og DVT er dansk designet og dansk produceret. Vi opbygger DVT og Tower efter kunde ønsker.

Prix sur demande
+4570221538

0 avis
Chaud

Prix sur demande
+4570221538

0 avis

Prix sur demande
+4570221538

0 avis
0 avis
0 avis
Chaud
0 avis
13.695,00 DKK  Excl. TVA
0 avis

Prix sur demande
+4570221538

0 avis

Drikkevandskøler DVT og Tower

Med en dr Tower kan du være sikker på én ting: Der er iskoldt drikkevand med og uden bobler lige fra hanen.

Vi har designet forskellige modeller i neutrale og moderne designs, så de imødekommer behov på arbejdspladser, kantiner og i restauranter.

Har du brug for at kunne tilbyde iskoldt vand ad libitum? Så se nærmere på vores modeller herunder.

Køl af med en drikkevandskøler Tower

Solen skinner. Temperaturen stiger. Sveden pibler ned af panden. Der løbes stærkt. Der er ikke noget bedre end at kunne tage sig et iskoldt glas vand, når tørsten er på sit højeste, og kropstemperaturen er lidt højere end vanligt.

Men det er også rart, når der er brug for en pause fra skærmen, eller når madpakken er blevet spist. En drikkevandskøler Tower tjener et godt og læskende formål sommer som vinter og skal kun forkæles med et serviceeftersyn nu og da for at fungere optimalt.

Skal din kommende drikkevandskøler Tower være med eller uden mulighed for en brusende oplevelse? Valget er helt op til dig.

Hvorfor have en drikkevandskøler?

Fordelene er mange ved at have en drikkevandskøler tilgængelig på kontoret, i restauranten, caféen eller kantinen. Den altoverskyggende fordel er naturligvis, at der er koldt vand direkte fra hanen, når man har brug for at slukke tørsten.

Men der er også en række andre fordele:

  • Du får et mindre forbrug af flaskevand (det er bedre for miljøet og økonomien)
  • Der er mulighed for at kombinere koldt, tempereret og brusende vand
  • Vandindtaget øges helt naturligt
  • Det er billigere end flaskevand og end at lade hanen løbe
  • Du kan tilbyde renere vand takket være et integreret kulfilter

Om du vælger en drikkevandskøler Tower som en gulvmodel eller væghængt model, giver det medarbejdere og gæster mulighed for en god, iskold oplevelse.

Drikkevandskøler Tower på arbejdspladsen eller restauranten

Som medarbejder er det rart at have frisk og koldt vand tilgængeligt i løbet af en arbejdsdag. Det gælder både sommer som vinter. Det smager bare bedre med iskoldt vand i drikkedunken eller koppen end tempereret vand. I hvert fald for de fleste.

Det har også en sundhedsmæssig gode, da en drikkevandskøler Tower gør det let at fremme indtaget af vand. Det er ikke kun vigtigt for et godt helbred. Det er også vigtigt for at kunne bevare fokus og en god arbejdsindsats.

Uanset hvilken drikkevandskøler Tower du vælger, er de skabt til at kunne tilfredsstille og slukke tørsten hos mange medarbejdere på én gang. Det gælder også for gæster eller skoleelever.

Drikkevandskøler Tower med berøringsfri sensor

Er der mange, der skal bruge drikkevandskøleren hver dag? Og vil du gerne sikre så rent et miljø som muligt? Netop det imødekommer nogle af vores Tower-modeller, da de kommer med en berøringsfri sensor. Denne registrerer bevægelse og kræver derfor ikke et tryk på en knap. Det skaber et mere hygiejnisk miljø og dermed mindre spredning af bakterier.

Samtidig har det også den fordel, at der kun bliver skænket det, der er brug for. Det sparer dig for penge, da vandforbruget sænkes.