FRANKE espressomaskiner er det absolutt beste i Office-kaffe med Panther Auto Milk: Franke Spectra, FRANKE A600, A800, A1000. Foam Master og Franke Pure fresco, se det store og spennende spekteret av superautomatiske espressomaskiner ..... alt med fersk melk og hele bønner. ZegoTech har over 25 års teknisk erfaring i kaffeløsninger for kontorer.

 

0 omtaler

Øverst på kaffeproduksjonen FRANKE A1000

Selvrensende melkesystem - 1 til 3 kaffemøller - kapasitet til 120 kopper i timen - kan kjøre med dankort mobilepay.

Vi har over 25 års teknisk erfaring innen kaffe og vannløsninger for dansk virksomhet.

160,292.05 kr  ekskl. mva.
0 omtaler
Alle FRANKE kaffemaskiner er fylt med ekte lidenskap for den gode koppen kaffe. A600 er en 100 prosent ekte Schweizer. I produktutviklingen har FRANKE brukt erfaringene som restauratører, teknikere, kaffetraktere og kaffelskere har lært oss, alltid jobbet med å forbedre produktet. Det siste produkt ...Mer
138,965.27 kr  ekskl. mva.
38,081.26 kr  ekskl. mva.
0 omtaler
En ny dimensjon i varme og kalde drikker Icy, luftig melkeskum med litt Sirup Flavour se video nedenfor Med høyteknologiske komponenter og høye hygienekrav garanterer Spectra Foam Master utmerket skum - varmt eller kaldt. Når det gjelder kvalitet, er det ikke lenger noen forskjell mellom det og m ...Mer

Ring for pris
+4570221538

0 omtaler

DVT bunnskap med 131 x 60 cm benkeplate inkl. stålben

Stålben kan være laserskåret med firmalogo.

Ring for pris
+4570221538

Modell: 567.0000.009
0 omtaler

FRANKE Melkrenser for Skummastere A400 A600 A800 A1000 Art.nr 1Z365033

Dette produktet kan bare brukes til maskiner med Foam Master. Maskiner uten skum Master må velges IB-01

Prisen er per. flaske.

Det er 12 stykker. i en boks.

Se rengjøring av video FRANKE A600 FM A800 FM A100 FM

 

Mengderabatt på dette produktet - spar opptil10 %

217.43 kr  ekskl. mva.
0 omtaler

Vi bygger kaffemøbler efter din ønsker og mål.

Kontakt os på 70221538 eller info@Zegotech.dk

Ring for pris
+4570221538

Franke – De ypperste kaffe- og espressomaskiner til virksomheder

Varmt og koldt mælkeskum. Forskellige kaffevarianter. Varmt chokolade. Friskkværnede bønner. Lyder det som opskriften på en rigtig god kaffemaskine? Det er såmænd bare lidt af beskrivelsen af det, du kan forvente dig med en Franke kaffemaskine.

For det er maskiner med højteknologiske komponenter og en høj standard inden for hygiejne. Underlig smag som følge af manglende rengøring vil ikke længere være en udfordring. Ja, og vil du også gerne have plads til sirup, kan du også dette med en af modellerne. Så er det lige før, det bliver svært at få medarbejderne eller gæsterne til at gå hjem.

Om du driver et hotel, en café, en større virksomhed eller bare gerne vil tilbyde det bedste til medarbejderne på arbejdspladsen, bør der være en Franke kaffemaskine, der passer helt perfekt til dine behov.

Skal der et vandanlæg med til Franke kaffemaskine?

Kalk er en udfordring for driften af maskinen og for smagen på kaffen. Pesticider og mikroplastik er en udfordring for sundheden. Men det kommer du udenom med vores Mini Ro vandanlæg fra Franke, hvis formål er at sikre den bedste mulige kaffe fra din Franke espressomaskine.

Den smarte membran fjerner nemlig alt lige fra kalk og pesticider til mikroplastik, mineraler og klorider. Det løser problemet med kalk, gennemtæring og PH-udfordringer. Det er en god løsning til en dyr Franke kaffemaskine, som du, medarbejderne eller måske gæsterne gerne skal have glæde af i mange år. Det sikrer, at du serverer en kop kaffe, der ikke kun smager godt, men som også er god set ud fra et sundhedsmæssigt perspektiv.

Hvilken Franke kaffemaskine er den bedste? Vi vejleder dig

Ægte passion for kaffe. Det er, hvad Franke har. Det har du måske også? Det kan du i hvert fald få, når du inviterer en Franke kaffemaskine ind i din virksomhed, restauration eller hotel. For den høje kvalitet giver dig om noget lyst til at gå op i kaffe og at få den serveret præcist, som du bedst kan lide den.

Men det gør det ikke nødvendigvis nemmere at vælge den helt rette Franke espressomaskine. Så har du brug for professionel og faglig vejledning eller vores anbefalinger ud fra dine behov, gør vi det gerne. Vi er eksperter på kaffe og ønsker at give det bedste udgangspunkt for gode kaffestunder for så mange virksomheder som muligt.

Kontakt os meget gerne i dag for mulighederne og for at høre nærmere om de enkelte maskiner. Så er der ikke langt til at servere og smage en god kop kaffe.