Vil du gerne kunne tilbyde den bedste af den bedste kaffe? Det kan du komme til med en Franke kaffemaskine eller espressomaskine, da de tilbyder noget af det ypperste inden for kontorkaffe.

Flere af maskinerne kan ikke kun bruges til at tilbyde kaffe til medarbejderne. For der kan også kobles betalingsløsning på, hvis du leder efter en maskine til lobbyen, kantinen eller receptionen, hvor du gerne vil tilbyde kaffe mod betaling.

Se det spændende sortiment!

0 anmeldelser

Toppen af kaffenydelse FRANKE A1000 

Selvrensende mælkesystem - 1 til 3 kaffemøller - kapacitet til 120 kopper i timen -  kan køre med dankort mobilepay.

Vi har over 25 års teknisk erfaring i kaffe og vandløsninger til dansk erhvervsliv.

 

 

101.000,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
Alle FRANKE kaffemaskine er fyldt med ægte passion for den gode kop kaffe A600 er en 100 procent ægte Schweizer. I produktudviklingen har FRANKE brugt af de erfaringer, som restauratør, tekniker, kafferisterier og kaffeelskere har lært os, der arbejdes altid på at forbedre produktet. Det nyeste prod ...mere
87.562,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
23.995,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
En ny dimension indenfor varme og kolde drikke Iskold, luftig mælkeskum med en lille smule Sirup Flavour se video nedenforMed højteknologiske komponenter og høje standarder for hygiejne, garanterer Spectra Foam Master fantastisk skum - varmt eller koldt. Med hensyn til kvalitet, er der ikke længere ...mere

Ring for pris
+45 70221538 / +46 70-868 9924

0 anmeldelser

DVT underskab med 131 x 60 cm bordplade inkl. stålben 

Stålben kan laserskæres med firma logo.

 

Ring for pris
+45 70221538 / +46 70-868 9924

Model/varenr.: 567.0000.009
0 anmeldelser

FRANKE Mælke rens til Foam Master maskiner A400 A600 A800 A1000  Vare nr 1Z365033

Dette produkt kan KUN bruges til maskiner med Foam Master. Maskiner uden Foam Master skal der vælges IB-01

Prisen er pr. flaske.

Der er 12 stk. i en kasse.

Se rense video FRANKE A600 FM   A800 FM    A100 FM

 

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 10 %

137,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser

Vi bygger kaffemøbler efter din ønsker og mål.

Kontakt os på 70221538 eller info@Zegotech.dk

Ring for pris
+45 70221538 / +46 70-868 9924

Franke – De ypperste kaffe- og espressomaskiner til virksomheder

Varmt og koldt mælkeskum. Forskellige kaffevarianter. Varmt chokolade. Friskkværnede bønner. Lyder det som opskriften på en rigtig god kaffemaskine? Det er såmænd bare lidt af beskrivelsen af det, du kan forvente dig med en Franke kaffemaskine.

For det er maskiner med højteknologiske komponenter og en høj standard inden for hygiejne. Underlig smag som følge af manglende rengøring vil ikke længere være en udfordring. Ja, og vil du også gerne have plads til sirup, kan du også dette med en af modellerne. Så er det lige før, det bliver svært at få medarbejderne eller gæsterne til at gå hjem.

Om du driver et hotel, en café, en større virksomhed eller bare gerne vil tilbyde det bedste til medarbejderne på arbejdspladsen, bør der være en Franke kaffemaskine, der passer helt perfekt til dine behov.

Skal der et vandanlæg med til Franke kaffemaskine?

Kalk er en udfordring for driften af maskinen og for smagen på kaffen. Pesticider og mikroplastik er en udfordring for sundheden. Men det kommer du udenom med vores Mini Ro vandanlæg fra Franke, hvis formål er at sikre den bedste mulige kaffe fra din Franke espressomaskine.

Den smarte membran fjerner nemlig alt lige fra kalk og pesticider til mikroplastik, mineraler og klorider. Det løser problemet med kalk, gennemtæring og PH-udfordringer. Det er en god løsning til en dyr Franke kaffemaskine, som du, medarbejderne eller måske gæsterne gerne skal have glæde af i mange år. Det sikrer, at du serverer en kop kaffe, der ikke kun smager godt, men som også er god set ud fra et sundhedsmæssigt perspektiv.

Hvilken Franke kaffemaskine er den bedste? Vi vejleder dig

Ægte passion for kaffe. Det er, hvad Franke har. Det har du måske også? Det kan du i hvert fald få, når du inviterer en Franke kaffemaskine ind i din virksomhed, restauration eller hotel. For den høje kvalitet giver dig om noget lyst til at gå op i kaffe og at få den serveret præcist, som du bedst kan lide den.

Men det gør det ikke nødvendigvis nemmere at vælge den helt rette Franke espressomaskine. Så har du brug for professionel og faglig vejledning eller vores anbefalinger ud fra dine behov, gør vi det gerne. Vi er eksperter på kaffe og ønsker at give det bedste udgangspunkt for gode kaffestunder for så mange virksomheder som muligt.

Kontakt os meget gerne i dag for mulighederne og for at høre nærmere om de enkelte maskiner. Så er der ikke langt til at servere og smage en god kop kaffe.