Les machines à expresso FRANKE sont le meilleur du café de bureau avec les Panther Auto Milker: Franke Spectra, FRANKE A600, A800, A1000. Foam Master et Franke Pure fresco, découvrez la vaste et fascinante gamme de machines à espresso super automatiques ..... toutes avec du lait frais et des fèves entières. ZegoTech a plus de 25 ans d'expérience technique dans les solutions de café de bureau.

 

0 avis

Top de la performance du café FRANKE A1000

Le système de lait autonettoyant - 1 à 3 moulins à café - capacité de 120 tasses par heure - peut fonctionner avec Dankort Mobile Pay.

Nous avons plus de 25 ans d'expérience technique dans les solutions de café et d'eau pour les entreprises danoises.

101.000,00 DKK  Excl. TVA
0 avis
Chaque cafetière FRANKE est remplie d'une véritable passion pour la bonne tasse de café. L'A600 est un Suisse 100% authentique. Dans le développement de produits, FRANKE a mis à profit les expériences qu’un restaurateur, un technicien, un torréfacteur et un amateur de café nous a enseignées ...Suite
87.562,00 DKK  Excl. TVA
0 avis
Une nouvelle dimension dans les boissons chaudes et froides Mousse de lait aérienne et glacée avec un peu de saveur de sirop Regardez la vidéo ci-dessous Grâce à des composants de haute technologie et à des normes d'hygiène élevées, Spectra Foam Master garantit une mousse fantastique - chaude ...Suite

Prix sur demande
+45 70221538 / +46 70-868 9924

0 avis

Armoire DVT avec plateau de table 131 x 60 cm incl. jambes en acier

Les pieds en acier peuvent être découpés au laser avec le logo de l'entreprise.

Prix sur demande
+45 70221538 / +46 70-868 9924

Modèle: 567.0000.009
0 avis

FRANKE Nettoyant à lait pour machines Foam Master A400 A600 A800 A1000 Numéro d'article 1Z365033

Ce produit ne peut être utilisé UNIQUEMENT que sur des machines équipées de Foam Master. IB-01 doit être sélectionné pour les machines sans Foam Master.

Le prix est par. la bouteille.

Il y a 12 pièces. dans une boîte.

Regarder la vidéo de nettoyage FRANKE A600 FM A800 FM A100 FM

 

Quantity discount on this product - save up to 10 %

137,00 DKK  Excl. TVA
0 avis

Vi bygger kaffemøbler efter din ønsker og mål.

Kontakt os på 70221538 eller info@Zegotech.dk

Prix sur demande
+45 70221538 / +46 70-868 9924

Franke – De ypperste kaffe- og espressomaskiner til virksomheder

Varmt og koldt mælkeskum. Forskellige kaffevarianter. Varmt chokolade. Friskkværnede bønner. Lyder det som opskriften på en rigtig god kaffemaskine? Det er såmænd bare lidt af beskrivelsen af det, du kan forvente dig med en Franke kaffemaskine.

For det er maskiner med højteknologiske komponenter og en høj standard inden for hygiejne. Underlig smag som følge af manglende rengøring vil ikke længere være en udfordring. Ja, og vil du også gerne have plads til sirup, kan du også dette med en af modellerne. Så er det lige før, det bliver svært at få medarbejderne eller gæsterne til at gå hjem.

Om du driver et hotel, en café, en større virksomhed eller bare gerne vil tilbyde det bedste til medarbejderne på arbejdspladsen, bør der være en Franke kaffemaskine, der passer helt perfekt til dine behov.

Skal der et vandanlæg med til Franke kaffemaskine?

Kalk er en udfordring for driften af maskinen og for smagen på kaffen. Pesticider og mikroplastik er en udfordring for sundheden. Men det kommer du udenom med vores Mini Ro vandanlæg fra Franke, hvis formål er at sikre den bedste mulige kaffe fra din Franke espressomaskine.

Den smarte membran fjerner nemlig alt lige fra kalk og pesticider til mikroplastik, mineraler og klorider. Det løser problemet med kalk, gennemtæring og PH-udfordringer. Det er en god løsning til en dyr Franke kaffemaskine, som du, medarbejderne eller måske gæsterne gerne skal have glæde af i mange år. Det sikrer, at du serverer en kop kaffe, der ikke kun smager godt, men som også er god set ud fra et sundhedsmæssigt perspektiv.

Hvilken Franke kaffemaskine er den bedste? Vi vejleder dig

Ægte passion for kaffe. Det er, hvad Franke har. Det har du måske også? Det kan du i hvert fald få, når du inviterer en Franke kaffemaskine ind i din virksomhed, restauration eller hotel. For den høje kvalitet giver dig om noget lyst til at gå op i kaffe og at få den serveret præcist, som du bedst kan lide den.

Men det gør det ikke nødvendigvis nemmere at vælge den helt rette Franke espressomaskine. Så har du brug for professionel og faglig vejledning eller vores anbefalinger ud fra dine behov, gør vi det gerne. Vi er eksperter på kaffe og ønsker at give det bedste udgangspunkt for gode kaffestunder for så mange virksomheder som muligt.

Kontakt os meget gerne i dag for mulighederne og for at høre nærmere om de enkelte maskiner. Så er der ikke langt til at servere og smage en god kop kaffe.