Las máquinas de café espresso de FRANKE son lo mejor en café de oficina con los Panther Auto Milker: Franke Spectra, FRANKE A600, A800, A1000. Foam Master y Franke Pure fresco, vea la amplia y emocionante gama de máquinas de café espresso súper automáticas ... todo con leche fresca y granos enteros. ZegoTech tiene más de 25 años de experiencia técnica en soluciones de café de oficina.

 

0 reseñas

Rendimiento superior del café FRANKE A1000

El sistema de leche autolimpiante, de 1 a 3 molinos de café, con capacidad para 120 tazas por hora, puede funcionar con pago móvil Dankort.

Tenemos más de 25 años de experiencia técnica en soluciones de café y agua para empresas danesas.

 

 

€13,540.06 IVA no incluido
0 reseñas
Cada cafetera FRANKE está llena de verdadera pasión por la buena taza de café. A600 es 100% genuinamente suizo. En el desarrollo de productos, FRANKE ha aprovechado las experiencias que nos ha enseñado un restaurador, técnico, tostador de café y amante del café, que siempre está trabajando para mejo ...más
€11,738.56 IVA no incluido
€3,216.77 IVA no incluido
0 reseñas
Una nueva dimensión en bebidas frías y calientes. Espuma de leche aireada y helada con un poco de sabor a jarabe. Vea el video a continuación Con componentes de alta tecnología y altos estándares de higiene, Spectra Foam Master garantiza una espuma fantástica, caliente o fría. En términos de calida ...más

Llamar para preguntar el precio
+45 70221538 / +46 70-868 9924

0 reseñas

Armario DVT con sobre de mesa de 131 x 60 cm incl. patas de acero

Las patas de acero se pueden cortar con láser con el logotipo de la empresa.

 

Llamar para preguntar el precio
+45 70221538 / +46 70-868 9924

Modelo: 567.0000.009
0 reseñas

FRANKE Limpiador de leche para máquinas Foam Master A400 A600 A800 A1000 Artículo no 1Z365033

Este producto SOLO se puede usar para máquinas con Foam Master. Para máquinas sin Foam Master, se debe seleccionar IB-01

El precio es por. embotellar.

Hay 12 piezas. en una caja

Ver video de limpieza FRANKE A600 FM A800 FM A100 FM

 

Quantity discount on this product - save up to 10 %

€18.37 IVA no incluido
0 reseñas

Vi bygger kaffemøbler efter din ønsker og mål.

Kontakt os på 70221538 eller info@Zegotech.dk

Llamar para preguntar el precio
+45 70221538 / +46 70-868 9924

Franke – De ypperste kaffe- og espressomaskiner til virksomheder

Varmt og koldt mælkeskum. Forskellige kaffevarianter. Varmt chokolade. Friskkværnede bønner. Lyder det som opskriften på en rigtig god kaffemaskine? Det er såmænd bare lidt af beskrivelsen af det, du kan forvente dig med en Franke kaffemaskine.

For det er maskiner med højteknologiske komponenter og en høj standard inden for hygiejne. Underlig smag som følge af manglende rengøring vil ikke længere være en udfordring. Ja, og vil du også gerne have plads til sirup, kan du også dette med en af modellerne. Så er det lige før, det bliver svært at få medarbejderne eller gæsterne til at gå hjem.

Om du driver et hotel, en café, en større virksomhed eller bare gerne vil tilbyde det bedste til medarbejderne på arbejdspladsen, bør der være en Franke kaffemaskine, der passer helt perfekt til dine behov.

Skal der et vandanlæg med til Franke kaffemaskine?

Kalk er en udfordring for driften af maskinen og for smagen på kaffen. Pesticider og mikroplastik er en udfordring for sundheden. Men det kommer du udenom med vores Mini Ro vandanlæg fra Franke, hvis formål er at sikre den bedste mulige kaffe fra din Franke espressomaskine.

Den smarte membran fjerner nemlig alt lige fra kalk og pesticider til mikroplastik, mineraler og klorider. Det løser problemet med kalk, gennemtæring og PH-udfordringer. Det er en god løsning til en dyr Franke kaffemaskine, som du, medarbejderne eller måske gæsterne gerne skal have glæde af i mange år. Det sikrer, at du serverer en kop kaffe, der ikke kun smager godt, men som også er god set ud fra et sundhedsmæssigt perspektiv.

Hvilken Franke kaffemaskine er den bedste? Vi vejleder dig

Ægte passion for kaffe. Det er, hvad Franke har. Det har du måske også? Det kan du i hvert fald få, når du inviterer en Franke kaffemaskine ind i din virksomhed, restauration eller hotel. For den høje kvalitet giver dig om noget lyst til at gå op i kaffe og at få den serveret præcist, som du bedst kan lide den.

Men det gør det ikke nødvendigvis nemmere at vælge den helt rette Franke espressomaskine. Så har du brug for professionel og faglig vejledning eller vores anbefalinger ud fra dine behov, gør vi det gerne. Vi er eksperter på kaffe og ønsker at give det bedste udgangspunkt for gode kaffestunder for så mange virksomheder som muligt.

Kontakt os meget gerne i dag for mulighederne og for at høre nærmere om de enkelte maskiner. Så er der ikke langt til at servere og smage en god kop kaffe.