FRANKE-espressomaskiner är absolut bästa i Office-kaffe med Panther Auto Milk: Franke Spectra, FRANKE A600, A800, A1000. Foam Master och Franke Pure fresco, se det stora och spännande utbudet av superautomatiska espressomaskiner ..... allt med färsk mjölk och hela bönor. ZegoTech har över 25 års teknisk erfarenhet av kaffelösningar för kontor.

 

0 anmeldelser

Överst på kaffeproduktionen FRANKE A1000

Självrengörande mjölksystem - 1 till 3 kaffekvarnar - kapacitet för 120 koppar per timme - kan köras med dankort mobilepay.

Vi har över 25 års teknisk erfarenhet av kaffe och vattenlösningar för dansk verksamhet.

156,758.06 kr  Excl. Moms
0 anmeldelser
Alla FRANKE kaffemaskiner är fyllda med äkta passion för den goda koppen kaffe. A600 är en 100 procent äkta Schweizer. FRANKE har i produktutvecklingen använt de erfarenheter som restauratörer, tekniker, kaffebryggare och kaffeälskare har lärt oss, som alltid arbetar med att förbättra produkten. De ...mer
135,901.48 kr  Excl. Moms
0 anmeldelser
En ny dimension i varma och kalla drycker Icy, luftigt mjölkskum med lite Sirup Flavour se video nedan Med högteknologiska komponenter och höga hygienstandarder garanterar Spectra Foam Master utmärkt skum - varmt eller kallt. När det gäller kvalitet är det inte längre någon skillnad mellan den oc ...mer

Ring för pris
+45 70221538 / +46 70-868 9924

Populära
0 anmeldelser

DVT bottenskåp med 131 x 60 cm bänkskiva inkl. stålben

Stålben kan laserskäras med företagslogotyp.

Ring för pris
+45 70221538 / +46 70-868 9924

Modell: 567.0000.009
0 anmeldelser

FRANKE Mjölkrenare för skummapparater A400 A600 A800 A1000 Artikel nr 1Z365033

Denna produkt kan ENDAST användas för maskiner med skummästare. Maskiner utan skum Master måste väljas IB-01

Priset är per. flaska.

Det finns 12 stycken. i en låda.

Se rengöringsvideo FRANKE A600 FM A800 FM A100 FM

 

Quantity discount on this product - save up to 10 %

212.63 kr  Excl. Moms
0 anmeldelser

Vi bygger kaffemøbler efter din ønsker og mål.

Kontakt os på 70221538 eller info@Zegotech.dk

Ring för pris
+45 70221538 / +46 70-868 9924

Franke – De ypperste kaffe- og espressomaskiner til virksomheder

Varmt og koldt mælkeskum. Forskellige kaffevarianter. Varmt chokolade. Friskkværnede bønner. Lyder det som opskriften på en rigtig god kaffemaskine? Det er såmænd bare lidt af beskrivelsen af det, du kan forvente dig med en Franke kaffemaskine.

For det er maskiner med højteknologiske komponenter og en høj standard inden for hygiejne. Underlig smag som følge af manglende rengøring vil ikke længere være en udfordring. Ja, og vil du også gerne have plads til sirup, kan du også dette med en af modellerne. Så er det lige før, det bliver svært at få medarbejderne eller gæsterne til at gå hjem.

Om du driver et hotel, en café, en større virksomhed eller bare gerne vil tilbyde det bedste til medarbejderne på arbejdspladsen, bør der være en Franke kaffemaskine, der passer helt perfekt til dine behov.

Skal der et vandanlæg med til Franke kaffemaskine?

Kalk er en udfordring for driften af maskinen og for smagen på kaffen. Pesticider og mikroplastik er en udfordring for sundheden. Men det kommer du udenom med vores Mini Ro vandanlæg fra Franke, hvis formål er at sikre den bedste mulige kaffe fra din Franke espressomaskine.

Den smarte membran fjerner nemlig alt lige fra kalk og pesticider til mikroplastik, mineraler og klorider. Det løser problemet med kalk, gennemtæring og PH-udfordringer. Det er en god løsning til en dyr Franke kaffemaskine, som du, medarbejderne eller måske gæsterne gerne skal have glæde af i mange år. Det sikrer, at du serverer en kop kaffe, der ikke kun smager godt, men som også er god set ud fra et sundhedsmæssigt perspektiv.

Hvilken Franke kaffemaskine er den bedste? Vi vejleder dig

Ægte passion for kaffe. Det er, hvad Franke har. Det har du måske også? Det kan du i hvert fald få, når du inviterer en Franke kaffemaskine ind i din virksomhed, restauration eller hotel. For den høje kvalitet giver dig om noget lyst til at gå op i kaffe og at få den serveret præcist, som du bedst kan lide den.

Men det gør det ikke nødvendigvis nemmere at vælge den helt rette Franke espressomaskine. Så har du brug for professionel og faglig vejledning eller vores anbefalinger ud fra dine behov, gør vi det gerne. Vi er eksperter på kaffe og ønsker at give det bedste udgangspunkt for gode kaffestunder for så mange virksomheder som muligt.

Kontakt os meget gerne i dag for mulighederne og for at høre nærmere om de enkelte maskiner. Så er der ikke langt til at servere og smage en god kop kaffe.