For at hindre smitte med coronavirus anbefaler vi især større kantiner, virksomheder, skoler og daginstitutioner at montere berøringsfrie vandhaner på deres drikkevandskølere og andre vandkølere. 

Vi har samlet en række produkter, som du med fordel kan bruge for at nedbringe smittefaren og opretholde en høj hygiejnestandard, på dine drikkevandskølere.

Hot

Call for price
+45 70221538 / +46 70-868 9924

0 reviews
0 reviews
Hot

Call for price
+45 70221538 / +46 70-868 9924

0 reviews
0 reviews

Call for price
+45 70221538 / +46 70-868 9924

0 reviews
$156.23  Excl. VAT
0 reviews

Call for price
+45 70221538 / +46 70-868 9924

0 reviews
$1,074.72  Excl. VAT
0 reviews

Citat fra XL BYG

Efter den historiske nedlukning af samfundet i marts og april arbejdede landets skoler og daginstitutioner på højtryk for at blive klar til at genåbne. Børnene skulle ifølge Sundhedsstyrelsens vejledning vaske hænder minimum hver anden time, samtidig med at de skulle holde afstand til hinanden. Det gjorde, at flere tusinde mobile håndvaske og håndspritdispenserer blev sat op på rekordtid.

En ny rundspørge, foretaget af XL-BYG, blandt de tre største producenter, der tilsammen leverer en meget stor del af alle solgte berøringsfrie vandhaner, viser, at efterspørgslen var så stor, at Danmark i den tidlige sommer var nærmest tørlagt for de moderne vandhaner i et par uger.

– Mange virksomheder, skoler og daginstitutioner var hurtige og effektive til at opsætte berøringsfrie vandhaner. De her vandhaner er ikke en vare, som normalt rives ned fra hylderne. Men i et par uger, mens det offentlige gjorde sig klar til at genåbne, kunne vores leverandører simpelthen ikke følge med den enorme efterspørgsel. Det er meget atypisk, siger Klaus Kaltoft, der er produktchef i XL-BYG.

50.000 berøringsfrie vandhaner på et halvt år

De tre store producenter melder alle om et salg det seneste halve år på meget høje indeks i forhold til sidste år. De understreger alle, at de kunne have solgt mere, hvis ikke de i perioder havde haft udsolgt. Det vurderes, at der samlet er solgt omkring 50 – 60.000 berøringsfrie vandhaner i Danmark i perioden. Det svarer til en vandhane per husstand i Esbjerg Kommune.

Hos XL-BYG forventer produktchef Klaus Kaltoft, at interessen vil vare ved. 

– Før corona var berøringsfrie vandhaner for dem, der ønskede at spare på vandet. Det var især børnefamilier, barer og restauranter, som vi solgte dem til. Nu er de interessante for næsten alle, og det mærker vi i vores byggemarkeder, forklarer Klaus Kaltoft.

– Generelt kan vi se, at folk er begyndt at efterspørge flere berøringsfrie produkter. Alt lige fra håndvaskarmaturet til berøringsfrie skylleknapper til toilettet. Det har vi aldrig solgt så meget af, men det rører virkelig på sig nu.

Data om berøringsfrie vandhaner til ZegoWater kølere

– Med berøringsfrie vandhaner aktiveres vandet ved at holde hænder foran sensoren – man skal derfor ikke røre armaturet. Derved mindskes risikoen for deling af bakterier mellem brugerne, og vandhanen holder sig pæn og ren uden berøringerne.

– De koster cirka det dobbelte af en standard vandhane. På den lange bane er forskellen dog hurtigt tjent ind, da man kan spare meget på vandregningen. Studier viser besparelser på op til 50 procent i forhold til en almindelig vandhane.

– Batteriet holder typisk 3 - 5 år alt efter familiens størrelse og forbrug, og det udskiftes nemt.

– Berøringsfrie vandhaner står designmæssigt stærkt i dag, og Covid-19 har sat gang i en bølge, hvor der lanceres flere nye produkter i design og farver, der matcher ethvert badeværelse. 

Berøringsfri armatur

Vil du gerne have et højere hygiejneniveau? Det får du med et berøringsfri armatur, da den altoverskyggende fordel er, at du ikke behøver røre ved armaturet for at vaske hænder eller skænke et glas vand. Det højner straks hygiejneniveauet, da bakterier og mikroorganismer ikke spredes på samme vis.

Armaturet og den smarte teknologi er et smart og æstetisk valg både til badeværelset i den private bolig såvel som toiletterne på arbejdspladsen eller institutionen takket være det stilrene design.

Hygiejnisk vandstation og håndvask med berøringsfri armatur

Et berøringsfri armatur er et populært valg hos kantiner, virksomheder og institutioner, da det giver mulighed for at have vandhaner til håndvask eller drikkestationer med minimal spredning af bakterier.

Det er ikke kun en fordel med tanke på den verdensomspændende pandemi. Det er også en generel fordel i hverdagen for at undgå spredning af influenza, forkølelse og bakterier generelt, der giver anledning til sygdom eller ubehag.

Når du vælger at installere et berøringsfri armatur i forbindelse med toilettet eller køkkenet, bliver håndvasken og omgangen med fødevarer meget mere hygiejnisk. Vandhanen styres ved hjælp af en sensor, der er i stand til at registrere, hvornår hænderne er under hanen.

Hos ZegoTech er det muligt at få forskellige typer af berøringsfri armaturer til drikkevandsstationer og håndvaske. Flere af drikkestationerne indeholder også en kold isbank, der sikrer tilgang til koldt og forfriskende vand.

Spar på vandregningen med et berøringsfri armatur

Vil du gerne kunne vaske hænder med lidt bedre samvittighed? Eller lade medarbejderne skænke vand, uden der bliver for meget spild? Den grønne omstilling og en mere bæredygtig hverdag er i tankerne hos mange. Et berøringsfri armatur bidrager til dette, fordi der kun løber vand, når hænderne er foran sensoren.

Det er med til at reducere vandforbruget på arbejdspladser, i kanter og institutioner markant. Det er godt for miljøet og vandforbruget, som vi ikke må tage for givet, men det er også godt for vandregningen. Et berøringsfri armatur er derfor også hurtigt tjent hjem igen.

Vi har forskellige berøringsfri vandhaner at vælge mellem. Der er den stilfulde løsning til kantinen eller kontoret i mahogni, såvel som der er den klassiske og stilrene til berøringsfri vandhane i stål til toiletterne.

Fritstående eller indbygget løsning til berøringsfri armatur

Behov er forskellige. Er der brug for et berøringsfri armatur i forbindelse med en fritstående drikkevandskøler? Eller vil du gerne integrere det sammen med en løsning med køleskab? Der er mange muligheder, når det kommer til en løsning med et berøringsfri armatur. Vi har selv designet flere forskellige og kreative løsninger, lige såvel som vi gerne ser nærmere på, hvad der er af muligheder med de nuværende løsninger, du eller I har.

Se gerne nærmere på vores berøringsfri kantinevand i stilrent design eller verdens første vandhane lavet i mahogni, der er perfekt som stilren drikkevandsløsning.

Flere af vores produkter kommer desuden med et kulfilter, der effektivt renser alt vand.

Kontakt os meget gerne ved spørgsmål eller ønsker til en løsning. Om det er til håndvask eller drikkevand hjælper vi gerne med en god og smart løsning.

 

Coffee machines, water coolers, repairs, coffee machines, espresso machines and bottle dispensers

Zego Tech ApS is a development / trading company that caters to customers / technicians in the kitchen / machine industry in Scandinavia. We are all technically educated with more than 25 years of technical experience and technology as our passion.

Zego Water is our own designed product see more at www.ZegoWater.dk

We deal with coffee machines and repairs thereof and refurbished vending machines. In addition, we deal with espresso machines and related cleaning products. We also have a large selection of vending machines for sweets, food and soft drinks as well as Fadøls facilities, drinking water cooler and sparkling as well as payment systems. You can also find Wittenborg spare parts, Universal undercases, and plumbing fittings on the side as well as everything in lime filters and John Guest quick couplings.

Subscribe newsletter

CVR Nr. 30593758 - Bank: Sydbank – Reg: 6821 Konto: 0001188112 - IBAN nr.:  DK7668210001188112 – Swift adr.: SYBKDK22