Kogende kalkfrit vand fra vandhanen. Vand med brus fra køkken armaturet. Afkalket vand lige fra hanen. Isvand lige fra taphanen. RO vandrensning. Vi skræddersyer din vandløsning i dit design. 

ZegoWater : dansk udvikling og design af kraftige vandkøling til private, kontor, skoler, kantiner, restauranter samt det offentlige rum.  Vi har egen serviceafd. som montere og servicere i Danmark. 

Vi har den bedste CSR profil der er indenfor vand og Co2. "Buy 2 Keep" produkterne er bygget til 15 års drift.......

Kontakt os hvis har brug for hjælp +45 70 22 15 38 eller info@ZegoTech.dk se mere på https://ZegoWater.dk/

Populær

Ring for pris
+4570221538

0 anmeldelser

 

Dansk designet kvalitetsvandkølere i smukt design. 

ZegoWaters vandkølere er et 100 % dansk designet produkt, som passer perfekt til det moderne køkken. 

Hvorfor bruge penge og tid på at købe en ½ liter kildevand med eller uden brus, når vi kan få det helt samme produkt ud af en smukt designet vandhane?  ZegoWater er en vandkøler, som er indbygget i køkkenarmaturet, og som kan levere løsninger som iskoldt vand med eller uden brus, kogende vand uden kalk samt normalt koldt og varmt vand direkte fra hanen. 

De elegante vandhaner er 100 % dansk designet enkelthed og minimalisme, som passer perfekt til den nordiske boligindretning. Det hele er produceret i Danmark eller inden for EU, og der er tænkt kvalitet ind i alle led, uanset om det gælder design, funktionalitet, driftssikkerhed og holdbarhed. ZegoWater er et ”buy to keep” produkt, der er konstrueret til minimum 15 års drift.  

 

Mange års ekspertise

Bag ZegoWater står Jacob Olsen og Henrik Brammer, der tilbage i 2005 fik ideen til, hvordan vi skal drikke koldt vand i hjemmet og på arbejdet. De kommer begge fra kaffeautomatvirksomheden Wittenborg, som allerede i 1994 gik ind i på markedet for koldt drikkevand fra en vandkøler. Køleren var tilkoblet kaffeautomaten, hvorfor der bagefter var enkelte dråber af kaffe i vandet.

”Det er årsagen til, at ZegoWater eksisterer i dag. Vi lavede en lille vandhane i en bordplade ved siden af automaten, hvor man kunne tappe sit vand uden kaffe i. Den blev siden bygget ind under håndvasken. Så blev vi til et køkkenfirma med vandløsninger til køkkenet,” fortæller Jacob Olsen, der er idemanden bag de forskellige produkter fra ZegoWater, mens Henrik Brammer blandt andet er manden, der vurderer, om Jacobs ideer kan videreudvikles.  

 

Meget ærekære

Vi har taget ekspertisen fra kaffeautomatbranchen inden for teknik og servicering med over i vandsegmentet. ”Det er kendetegnende for os, at har vi en udfordring, så løser vi det på den bedst mulige måde. Vi er på ingen måde en virksomhed, der springer over, hvor gærdet ligger ned. Vi er meget ærekære i forhold til vores renomme, hvilket blandt andet har betydet, at vi har en så lav fejlrate som 0,7 %. Alt det har medført, at vore ideer er ved klinge igennem ude i køkkenfirmaerne og vvs-branchen i Danmark, Norge og Sverige,” fortæller Jacob Olsen.  

 

All in one solo

ZegoWater har for eksempel for nylig lanceret All in one solo, som er den første drikkevandskøler til indbygning i Europa med fem forskellige funktioner: Isvand, kogende vand, vand med brus, normalt koldt og normalt varmt vand. All in one solo er, som resten af ZegoWaters produkter måske ikke den billigste løsning, men den er til gengæld gennemsyret af kvalitet. ”Vi har kun brugt det bedste af det bedste som for eksempel Danfoss-komponenter, der bare holder samt en helt speciel kølemetode, der gør vandkøleren til en A+ energiløsning . ZegoWater er dansk designnet,  ”Teknik og Kvalitet er vores passion ” slutter Jacob Olsen.