Kulfilter:
Man bruger kulfiltre til at helt fjerne lugtgener såsom klor, okker eller andre organiske urenheder i drikkevandskøler og Amerikaner køleskabe. Det er vigtigt at kulfilter skiftes som minimum en gang årligt.

Lidt information omkring Aktivt Kul: 
Aktivt kul er karakteriseret ved at være et materiale med et utal af porer og med en meget stor overflade. Brugen af kul er baseret på det naturlige fænomen, som kaldes adsorption - d.v.s. en partikels evne til at fastholde et molekyle fanget på sin indre eller ydre overflade. 

435,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser

Kaffeautomater, vandkøler, reparationer, kaffemaskiner, espressomaskiner og flaskeautomater

Zego Tech ApS er en udvikling/handelsvirksomhed der henvender sig til kunder/teknikere indenfor Køkken / automat branchen i Scandinavien. Vi er alle teknisk uddannede med mere end 25 års teknisk erfaring samt teknik som vores passion.

Zego Water er vores eget designet produkt se mere på www.ZegoWater.dk

Vi beskæftiger os med kaffeautomater og reparationer deraf samt renoverede automater. Derudover beskæftiger vi os med espressomaskiner og dertilhørende renseprodukter. Vi har også et stort udvalg i automater til slik, mad og sodavand samt Fadøls anlæg, drikkevandskøler og sparkling samt betalingssystemer. Du kan også finde Wittenborg reservedele, Universal underskabe, og VVS fitting her på siden samt alt i kalkfiltre og John Guest lynkoblinger.

Tilmeld nyhedsbrev

CVR Nr. 30593758 - Bank: Nordea – Reg: 2191 Konto: 0754 532 378 - IBAN nr.: DK4720000754532378 – Swift adr.: NDEADKKK