Omvendt osmose vandfilter eller RO vandrensning.

RO vandfiltrering er fremtidens måde at rense drikkevand på, den bedste reneste løsning til kaffe, drikkevand og sodavand.... Dette er hvordan vi kommer til at rense alt vores drikkevand i fremtiden ... Den perfekte vand behandling til kaffe og espressomaskiner og drikkevand, dette unikke vandsystem levere det optimale kalkfrie vand til kaffe løsninger hvor der skal være 100% styr på vandkvaliteten. Ro fjerner Pesticider, Kalk, Bly, Klor, Virus og meget mere.

14.865,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
3.895,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser

Sådan renses drikkevand for pesticider, Kalk, Bly, klor, virus og meget andet.

Pesticider kan fjernes fra drikkevand ved hjælp af omvendt osmose eller granuleret aktiveret kulfilter (GAC). Omvendt osmose fungerer ved at tvinge vandet gennem en membran, der tillader vandmolekyler at passere gennem, men blokerer større ioner eller molekyler, såsom dem der er forbundet med jern, bly eller pesticider. I hjem er systemer med omvendt osmose normalt små systemer (kaldet brugsanlægssystemer) placeret nær køkkenvasken.

Omvendt osmosesystemer er omkostningseffektive, men systemer med lav ende kan kun producere et par liter behandlet vand hver dag. Betydelige nylige forbedringer af membranelementer muliggør, at dyrere systemer producerer 100 eller mere gallon pr. Dag. Smagen af ​​vandet kan blive påvirket af fjernelsen af ​​mineraler.

Granulerede aktiverede kulstof (GAC) filtre er relativt billige og er enkle at bruge. De fjerner pesticider og andre forurenende stoffer, der klæber til små partikler af materiale såsom kul eller trækul. Disse filtre kan have form af brugsanlæg eller pitchers manuelt fyldt med vand. GAC-filtre skal udskiftes eller regenereres med jævne mellemrum for at opretholde deres effektivitet. Vi har en række forskellige bolig- og kommercielle systemer, der kan fjerne pesticider . 

Sundhedseffekter forbundet med pesticider i drikkevand

Der er mange forskellige pesticider, hver med et andet niveau af toksicitet. De sundhedsmæssige risici, der er forbundet med pesticider i drikkevand, er relateret til, hvor giftig forbindelsen er, hvor meget der er i vandet, og hvor meget eksponering et menneske får for det forurenede vand. I store doser, som kan komme fra direkte eksponering for pesticider, kan de forårsage sundhedsmæssige problemer, såsom kræft, organskade, reproduktionseffekter, fødselsdefekter eller nervesystemskader. I drikkevand er koncentrationerne normalt lave, men nogle pesticider er giftige, selv i meget lave niveauer. 

I en undersøgelse, der blev offentliggjort i 2006 af US Geological Survey, blev atrazin (et pesticid, der er forbudt i Den Europæiske Union, men stadig brugt i USA) 90% af tiden i vandløb i landbrugsområder og 70% af tiden i vandløb i byområder, og det blev også ofte fundet i grundvand [1]. Fordi grundvand kan bevæge sig meget langsomt, kan pesticider undertiden først vises i drikkevandsbrønde årtier efter, at pesticiderne blev anvendt eller spildt, afhængigt af pesticidets kemiske egenskaber og de geologiske forhold. På grund af dette kan selv pesticider, der ikke længere er i brug, stadig forurene vandforsyningen.

Når man bruger pesticider, der kan forurene vandforsyningen, kan risikoen for kontaminering minimeres ved 1) at bruge kortvarige pesticider, der let nedbrydes, 2) ved hjælp af pesticider, der har tendens til at klæbe fast i jorden og ikke bevæge sig let, og 3) undgå bortskaffelse af pesticider hvor de kan forurene vandressourcer, såsom i nærheden af ​​en brønd eller spring eller ned i en stormkloak.

Pesticider er kemikalier, der bruges til at dræbe eller bekæmpe skadedyr som insekter, ukrudt, svamp, bakterier, gnavere, fisk eller enhver anden type organisme, der udgør et problem. Pesticider anvendes ofte til landbrugsjord, haver og græsplæner. Pesticider anvendes også til vandmasser (for eksempel floder, kanaler eller søer) for at bekæmpe skadedyr som myg, ukrudt eller invasive fiskearter.

Pesticidforurening af drikkevand er meget almindelig, især i landbrugsområder. Tilfældig eller ulovlig spild eller dumping af pesticider kan føre til forurening af drikkevand, og endda korrekt anvendelse af pesticider kan føre til forurening af drikkevand gennem udvaskning i grundvand eller afstrømning i overfladevandforekomster. Koncentrationen af ​​pesticider har tendens til at være højest i vandløb, der støder op til landbrugsområder.

Omvendt osmose er en effektiv og effektiv vandrensningsteknologi, der fjerner de fleste forurenende stoffer og opløste salte fra vand, hvilket gør det rent og rent. Det er i det væsentlige et system til at demineralisere eller deionisere vand ved hjælp af en semipermeabel membran. Processen slipper for potentielt skadelige og giftige forbindelser fra dit drikkevand og efterlader vandet praktisk taget destilleret.

En semi-permeabel membran er et filter, der tillader visse partikler at passere, mens andre forhindrer at gøre det samme. Hvis du har en beholder med vand, der indeholder et højt indhold af salt, og en anden med lav saltkoncentration, adskilt af en semipermeabel membran, bevæger vandet med lav saltkoncentration sig mod containeren med høj saltkoncentration. Dette er den naturlige osmoseproces.

Med omvendt osmose forsøger vi at opnå det modsatte ved at anvende pres. Vandet skubbes derefter til den anden side gennem membranen. Urenhederne efterlades som en koncentrat- eller afvisningsstrøm, og det rene og rene permeatvand opnås.

pH-forenklet er et mål for aktiviteten af ​​brintioner (H + ) til stede i vand med et minustegn.

Hvorfor er RO-vand sure?

PH-værdien i RO (omvendt osmose) vand kan imidlertid være en grund til bekymring. Vand antages at have en pH-værdi på 7, som er neutral. Men hvorfor er det, at RO-vand har pH mellem 5 og 6? Er det ikke farligt?

For at besvare disse spørgsmål skal vi prøve at forstå, hvad der forårsager pH i vandet til at ændre sig. Det er vigtigt at huske, at hvis en opløsning har flere H + -ioner, siges den at den er sur, og hvis den har flere OH - ioner, er den grundlæggende .

Et vandmolekyle (H 2 O) er som bekendt sammensat af to dele brint og en del ilt. Selvionisering af vand fører til dissociation af en lille procentdel af vandmolekyler i hydrogenioner (H + ) og Hydroxidioner (OH - ). Når vandet er blottet for urenheder, annullerer det lige antal brint og hydroxidioner hinandens indflydelse, og vandet forbliver neutral.

Når vand ledes gennem en semi-permeabel membran ved anvendelse af tryk, klarer mange organiske og uorganiske forbindelser ikke at passere igennem, men gasser som kuldioxid bringer det til den anden side. CO 2 kombineres med de frie OH - ioner i vand for at danne sur HCO 3 , mens H + - ioner ikke finder noget stof, der skal interagere med, da de fleste af urenhederne er blevet fjernet gennem RO - processen.

CO 2 + H 2 O <--> H + + HCO -

Som et resultat har vand en positiv balance mellem H + ion, hvilket sænker dets pH og gør det surt. (Husk igen, pH er et mål på H + med et minus. Ikke mere kemi yderligere, vi lover! ).

Jo større mængde CO 2 i dit vand er, jo større er faldet i pH-niveau. Der er dog ingen grund til at blive foruroliget, da surhedsgraden af ​​RO-vand er svag. Et par pletter bagepulver er nok til at neutralisere en glasfuld RO-vand.

Er surt vand farligt?

Hvis pH-testen af ​​dit ledningsvand viser, at din husstand modtager surt vand, kan det være farligt. Syrevand er ætsende og kan interagere med bly, kobber, zink og andre metaller i VVS og rørledninger for at øge toksiciteten i dit drikkevand. Disse metaller kan være skadelige for din families sundhed og velvære. At drikke forurenende stoffer uden vand med lave pH-niveauer eller høj surhedsgrad er imidlertid helt sikkert.

Din krop gør et fantastisk stykke arbejde med at opretholde en næsten neutral pH på 7,4 på alle tidspunkter. Når du drikker lidt surt vand, mister det surheden i det øjeblik, det kommer i kontakt med spyt i din mund og mad i din mave. Din mave er et stærkt surt sted med en pH-værdi på 2. Tro ikke, at lidt surt vand vil have nogen indflydelse på at ændre pH-værdien i din mave eller vil påvirke dit helbred på kort sigt negativt. Indrømmet forbruger amerikansk befolkning primært sur mad og drikkevarer, og langtidsvirkninger af dette kan være skadelige.

De fleste frugtsaft er sure i naturen, og du ved, hvordan nogle af dem, dem uden tilsat sukker, er gode til dit helbred. Der er mange andre stærkt sure drikkevarer, du bruger hver dag uden at overveje det en anden tanke. Vidste du, at sodavand eller kulsyreholdige drikkevarer har en pH-værdi på omkring 2,5, og at pH-værdien i Kaffe er 4? Lidt sure RO-vandblek i sammenligning med de fleste drikkevarer, vi spiser. Gennemsnitligt ledningsvand i USA har også pH-niveauer fra 6 til 8,5.

"Hvis du har sundhedsmæssige problemer eller forsøger at tabe sig, skal du stoppe med at konsumere sure og sukker tilsatte drikkevarer. Det er bedst at afbalancere surhedsgraden i din diæt med et pH-neutralt eller endda let alkalisk renset vand."

Hvis du har sundhedsmæssige problemer eller forsøger at tabe sig, skal du stoppe med at konsumere sure og sukker-tilsatte drikkevarer. Det er bedst at afbalancere syreindholdet i din diæt med et pH-neutralt eller endda let alkalisk oprenset vand. I dette tilfælde er en vandrenser med afbalanceret pH et must. På grund af den langsigtede kumulative effekt foreslår vi at bruge alkalisk genmineralisatorpatron på RO-systemerne.

Så hvorfor ikke give et ekstremt rent og rent RO-vand!

Det rigtige værktøj til at få adgang til RO-vand

RO-vand giver dig adgang til næsten uovertrufne niveauer af renhed, når det kommer til dit drikkevand. Det er vigtigt at vælge det rigtige RO-filter for at nyde alle fordelene ved rent vand. Hvis du ønsker at kombinere garantien for RO-vand med bekvemmelighed, giver et Under sink Reverse Osmosis System perfekt mening. Og for kontorer er en RO-aktiveret filtreret vandkøler et must. Bedste systemer udnytter fordelene og effektiviteten af ​​ultrafiltreringsmembraner kan give tæt på 100% rent og forurenende frit vand.

Den Thunder 4000MP RO og UF System med pumpe er bare systemet. Det er fuldt lastet med en omfattende 17-trins omvendt osmoseproces med dobbelt Ultrafiltreringsmembraner samt Ultraviolet patron til at tilbyde absolut rent drikkevand. Partikler, der er så små som en tusindedel af en mikron, bliver fanget af filtreringspatronerne og den halvpermeable membran. Systemet fjerner mere end 500 organiske og uorganiske forurenende stoffer fra vandet.

Systemet leveres med en boosterpumpe til lavt trykvand i din husstand. Systemets kompakte karakter betyder, at det er let at montere under køkkenvasken. Systemets overraskende kapacitet og effektivitet giver dig adgang til op til 100 gallon rent drikkevand hver dag. En holdertank med tryk på fire gallon er installeret med en ultraviolet patron for at forhindre mikrobiel vækst.

Omvendt osmose er en sikker brandmetode for at sikre, at det vand, du og dine familiemedlemmer drikker, er fri for giftige kemikalier, tungmetaller, insekticider samt bakterier og virus. Den lave pH-værdi af RO-vand er i det væsentlige ufarlig, og hvis du ønsker at hæve pH-værdien i RO-vand og forbedre dets smag, kan det være den bedste måde at gøre det ved at kombinere en alkaliserende, re-mineraliserende og oxidationskassette med dit RO-system (tilføj det til din ordre med ethvert nyt RO-system, og vi installerer det).