Everpure og Claris er et schweizisk  selskab, der har fremstillet kommercielle vandbehandling produkter og løsninger på verdensplan siden 1933. Everpure er en betroet verdensomspændende leverandør til markederne automater, forbruger-, marine og luftfart. Everpure Claris sortiment er blevet et af de førende mærke inden for vand filterløsninger til kaffe og espressomaskiner. Everpure Claris ULTRA tilbyder et Ph neotralt og korrosionsbeskyttelse system. Alle eksisterende Claris filter hoveder kan eftermonteres med disse nye patroner tillader eksisterende brugere til også at drage fordel af den ULTRA teknologi. Claris ULTRA har med succes løst udfordringen med at finde den bedste balance mellem beskyttelse udstyr imod kalk formationer og korrosion og samtidig fjerne uønsket smag og lugt. Det patentanmeldte teknologi vil give den ønskede kvalitet til kaffebrygning, espresso og andre varme drikke.Koldtvand med og uden brus hvor der er problemer med hårdt vand er Claris det optimale valg, opfylde alle EU drikkevands regler. 

  • Korrosionsbeskyttelse.
  • VA godkendt.
  • Meget stor kapacitet.
 

                                                                                         

 

910,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
1.016,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
1.122,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
Populær
1.598,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
1.937,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
2.716,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
910,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
1.016,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
1.104,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
1.333,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
588,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
Populær
125,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
187,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser

Førende Vandfiltrering Expert vil fortsat tage fat Foodservice Industris stadigt skiftende behov 

Everpure fortsætter med at holde sin mere end 75-år gamle løfte om at levere innovative og overlegen kvalitet vandbehandling programmer og produkter, der behandler de stadigt skiftende behov i foodservice branchen. Dette år på NAFEM, der løber fra 5-7 februar i Orlando, Florida, er Everpure fremhæver tre nye produkter, der er designet til at opfylde nye miljøkrav behov samt omkostninger udfordringer dagens foodservice operatører. 

"Med bekymring over miljø og økonomi, er vi stolte af at fremvise flere nye vandfiltrering løsninger, der vil hjælpe foodservice virksomheder bliver mere miljøvenlige og omkostningseffektive i det nye år," siger Roy Parker, marketing manager for Everpure. "Fra energibesparelse at spare plads til at bevare vand, er Everpure dedikeret til at forstå, hvordan man bedst til at tjene foodservice branchen med den højeste kvalitet præmie vand, der bedst vil gavne de operatører, og mæcener, de tjener." 

På dette års NAFEM, der bringer mere end 20.000 deltagere og 600 udstillere i foodservice branchen sammen, vil Everpure introducere flere nye produkter og systemer. Højdepunkter inkluderer:

Claris Water Technology System

Den Claris Water Technology system er en familie af vand filterpatroner specielt designet til varme drikke maskiner. Everpure s Claris tilbyder en komplet fem-trins filter system, der giver foodservice operatører mulighed for at fjerne uønskede forureninger fra de varme drikke, de tjener, og giver en blanding funktion, der giver dem mulighed for at ringe i den rigtige mineralindhold for at bevare smag og for optimal ydeevne af deres ansøgninger. For eksempel kan calcium mineraler reduceres for at beskytte dyrt brygudstyr fra kedelstensopbygning, men nok mineral kan blive valgt for at opnå den ønskede smag af drikkevarer. Ideel til applikationer, der varme vand, såsom kaffe, espresso, brygget iste og damp, familien af ??filtre kommer i fire størrelser. Yderligere funktioner omfatter auto-sluk for indgående / udgående vand, en filtreret vand bypass og hurtig udskiftning patroner.

MRS-Envi-RO 600

Den MRS-Mil-RO 600, i øjeblikket den højeste effektivitet omvendt osmose (RO) system til rådighed, giver foodservice operatører med en mere effektiv og miljøvenlig system. I modsætning til traditionelle RO-systemer, dramatisk MRS-Mil-RO 600 reducerer vandspild og bruger mindre energi. I gennemsnit traditionelle RO-systemer affald fire gallon vand for hver en liter rent vand, der er fremstillet, men MRS-Envi-RO 600 producerer kun én liter vand affald for hver fire producerede liter rent produkt vand. Og fordi MRS-Mil-RO 600 giver så højt som 80 procent effektivitet sammenlignet med konventionelle RO-systemer, der normalt kun omkring 20 procent effektive, operatørerne kan reducere vandspild og kloak omkostninger. Plus, systemets slanke, vægmonteret kompakt design frigør gulvplads, hvilket gør det til det ideelle valg for foodservice operatører, der er på udkig efter en yderst effektiv produkt og ikke har plads til reservedele. 

Ud over at blive fremvist i Everpure booth også MRS-Mil-RO 600 opfyldte kriterierne for at blive fremvist i NAFEM nye Hvad er Hot, Hvad er Cool! Showcase, som vil fremhæve de hotteste og fedeste nyskabelser i foodservice udstyr og forsyninger.Kaffeautomater, vandkøler, reparationer, kaffemaskiner, espressomaskiner og flaskeautomater

Zego Tech ApS er en udvikling/handelsvirksomhed der henvender sig til kunder/teknikere indenfor Køkken / automat branchen i Scandinavien. Vi er alle teknisk uddannede med mere end 25 års teknisk erfaring samt teknik som vores passion.

Zego Water er vores eget designet produkt se mere på www.ZegoWater.dk

Vi beskæftiger os med kaffeautomater og reparationer deraf samt renoverede automater. Derudover beskæftiger vi os med espressomaskiner og dertilhørende renseprodukter. Vi har også et stort udvalg i automater til slik, mad og sodavand samt Fadøls anlæg, drikkevandskøler og sparkling samt betalingssystemer. Du kan også finde Wittenborg reservedele, Universal underskabe, og VVS fitting her på siden samt alt i kalkfiltre og John Guest lynkoblinger.

Tilmeld nyhedsbrev

CVR Nr. 30593758 - Bank: Nordea – Reg: 2191 Konto: 0754 532 378 - IBAN nr.: DK4720000754532378 – Swift adr.: NDEADKKK