Kulsyre - Co2 - Kuldioxid, kært barn har mange navne – hvad er det egentlig? og hvordan opstår boblerne i danskvand, mineralvand, sodavand.  

Kuldioxid i vand kaldes i daglig tale kulsyre. Kulsyre er en kemisk kombination, der indeholder gassen kuldioxid. Kulsyre dannes, når kuldioxid reagerer med en vandig opløsning. 

Ombyg din vandkøler til at anvende store kulsyre, Co2, kuldioxid  med adapter + co2 manometer så er du i gang. Vi har 30 års erfaring i vand løsninger til private og kontor. Er du træt at de små Co2 kulsyre flasker til din vandkøler, så har vi en løsning på problemet. kontakt os på mail info@ZegoTech.dk  +45 30 70 60 12. Der er samtidig en del tid og penge at spare på den lange bane, Det som du skal gøre er at finde den kølere model nummer eller send os et foto af din vandkølere.

Disse vandkølere kan køre med store Co2 - kulsyre flasker.

Grue Blue Home co2 , Grohe blue professional , Grohe blue mono chilled and sparkling, Scanomat, Mini cooler, Borg Overström U1, Cosmetal , FRANKE, Sodastream, Quokker Cube, Vola og mange andre. Skulle have brug for hjælp har vi har egne tekniker i Danmark og i det sydlige Sverige.

 

207,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
233,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
Populær
270,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser

Ring for pris
+4570221538

0 anmeldelser
1.595,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
760,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
Kuldioxid bliver til kulsyre: Når man producerer kulsyreholdige drikke, såsom sodavand, presser man under højt tryk kuldioxid ned i den vandige opløsning som skal være under 6 grader centius. Den vandige opløsning binder dernæst kuldioxiden, som bevirker, at boblerne bliver i væsken. Det gør de, fordi gasmolekylerne opløses og lægger sig mellem vandmolekylerne. Et meget lille antal af kuldioxidmolekylerne reagerer også med et vandmolekyle og bliver til det, der egentlig er selve kulsyreboblerne. Forestil dig, at kuldioxidmolekylet (CO2) fjerner OH fra vandmolekylet (H2O). Vandmolekylets andet H sætter sig på et O, og så er kulsyremolekylet dannet (H2CO3). Vores kulsyre flasker passer til alle modeller vandkølere der findes, der skal anvendes adabter + co2 manometer, kontakt os på info@ZegoTech.dk