Bliver der drukket meget kaffe i løbet af dagen? Og er det lige før, at automaten ikke kan følge med? Om du selv eller dine medarbejdere godt kan lide at skænke sig et par kopper kaffe i løbet af dagen, har vi noget malet kaffe, der måske lige er sagen.

Vi har lidt forskelligt at vælge mellem – så find dig din favorit, så du kan glæde dig til den næste kop.

127,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
773,50 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser

Hvad er malet kaffe?

Malet kaffe, eller formalet kaffe som det også kaldes, er resultatet af kaffebønner, der har været igennem en kværn. Kaffebønnerne er derfor blevet til fint kaffepulver, som du kan komme i en kaffeautomat eller kaffemaskine. Når du anvender formalet kaffe, vil nogle af aromaerne og smagsstofferne være forsvundet, når du sammenligner med friskmalet kaffe.

Det betyder dog ikke, at du med vores varianter af malet kaffe, kommer til at få en kedelig en af slagsen. For vi har været omhyggelige med valget af producenter og malet kaffe, så du og eventuelle medarbejdere får en god smagsoplevelse. Hver gang.

Find din favoritsmag blandt vores kvalitetsudvalg

Smag er en individuel og udefinerbar størrelse. Det er derfor ikke nemt at vejlede til, hvad der er den bedste, eller hvad du eller medarbejderne vil kunne lide. Af den grund har vi sammensat flere forskellige typer af malet kaffe, så du kan prøve dig frem med nogle poser.

Skal den være økologisk? Så prøv vores økologiske variant, der er formalet i Danmark og meget velegnet til både automater og kolbebryggere. Har du en forkærlighed for brasiliansk kaffe? Så hold dig ikke tilbage fra IDA’s Brasil malet kaffe, der er malet på bønner fra et af de fineste områder i Brasilien. En blød og rund smag venter!

Er det kaffemesteren, der er favoritten, har vi naturligvis også den på hylderne. Den er lavet specielt til kaffeautomater, hvor kaffen og det varme vand kun er i kontakt med hinanden i cirka 20 sekunder. Den minder om Rød Merrild og er en lækker dansk ristning.

Får du helt lyst til en kop kaffe nu? Så klik gerne en pose eller kasse malet kaffe i kurven.

En pose eller kasse? Du kaffelysten bestemme

Vil du gerne smage de forskellige varianter først? Eller skal der bare bestilles et par kasser hjem, så I ikke løber tør på kontoret, lageret eller i caféen lige foreløbigt? Begge dele er mulige, når du handler hos os. Vi har både til små og større partier. Kontakt os gerne ved en særbestilling eller spørgsmål.

Vi har også instant kaffe til de dage eller automater, hvor det skal gå ekstra hurtigt. Du behøver derfor ikke gå ned på kaffe eller at gå på kompromis. Vi hjælper dig også gerne med at finde en kaffeautomat eller to, hvis der er brug for flere maskiner, eller du gerne vil have skiftet ud i det gamle.

Kaffe skal være en god og skøn fornøjelse. Det håber vi at kunne give dig med vores malet kaffe.