Mangler du en god kaffeløsning til kontoret eller kantinen? En god kaffeautomat kan have stor effekt på produktiviteten og fællesskabet. Man må ikke underkende, at kaffe er et samlingspunkt og en stor nydelse for mange mennesker på arbejdspladsen.

Når du derfor investerer i en kaffeautomat af høj kvalitet, investerer du også i dine medarbejderes trivsel og velvære. Det skal være dejligt at gå på arbejde – og første skridt til det er at starte dagens opgaver med en kop kaffe.

Se vores udvalg og find en kaffeautomat, der passer godt til dine behov.

Populær

Ring for pris
+45 70221538 / +46 70-868 9924

0 anmeldelser

Altid lækker og friskbrygget kaffe på kanden med en kaffeautomat

En kaffekande kan nemt komme på overarbejde, når der skal serveres kaffe til mange mennesker i løbet af en dag. Men det kommer du udenom ved at investere i en industri kaffemaskine fra os. Vi tør godt garantere, at den hurtigt slukker kaffetørsten – for den brygger hurtigt og blot ved ét tryk på en kaffevariant.

Kaffeautomater er naturligvis ikke ens. Vi har derfor et forskelligt udvalg, så forskellige behov kan imødekommes på kontoret. Forskellene vil du blandt andet se i form af funktioner, størrelse og kapacitet.

Har du brug for professionel rådgivning for at vælge den rette? Så står vi gerne til rådighed.

Hvilken kaffeautomat skal du vælge?

Det er ikke nemt at vælge den rette kaffeautomat. Sådan skal det heller ikke være, da der er mange overvejelser bag.

Vi anbefaler, at du stiller dig selv nogle spørgsmål:

Hvor mange varianter skal der være?

Vores kaffeautomater tilbyder et forskelligt udvalg af varme drikke. Der er de simple kaffeautomater, der kun brygger kaffe og et minimum af varianter, mens de mest avancerede kan brygge alt lige fra varm kakao og espresso til en lækker latte.

Hvad skal der være mulighed for? Hvad vil du gerne kunne tilbyde medarbejdere, samarbejdspartnere eller gæster?

Skal den være med betalingsløsning?

Er det ikke til medarbejdere? Men måske til gæster? I så fald har vi også modeller, hvor det er muligt at få tilkoblet en betalingsløsning. Det er smart, når den skal stå i lobbyen, kantinen eller sportshallen.

Hvad skal størrelsen på kaffeautomaten være?

Størrelsen har naturligvis også noget at sige for, hvordan det vil fungere i praksis. Er det meningen, du gerne vil have den stående på et bord, eller er der plads til en fritstående gulvmodel? Størrelsen har også indvirkning på kapaciteten.

Hvor hurtigt skal kaffen brygges?

Det gælder for alle vores automater, at de brygger kaffen hurtigt og dermed inden, der er gået et minut. Men der er kaffeautomater, der brygger hurtigere end andre alt efter typen af kaffe, der bliver anvendt. Her vil instant kaffe være lidt hurtigere brygget til sammenligning med kaffe brygget på friskkværnede bønner.

Der er mange overvejelser at gøre sig omkring valget af en kaffeautomat. Vi gør det gerne nemmere for dig over en vejledende snak. Vi har et indgående kendskab til samtlige af vores produkter og kan derfor rådgive dig ud fra dine behov.

Prøv en af vores brugte kaffeautomater

Det behøver ikke at være nyt for at være godt. Det er i hvert fald vores overbevisning. Af den grund tilbyder vi, at du kan købe brugte og renoverede kaffeautomater hos os. Vi synes nemlig ikke, der er grund til at smide noget ud eller lade det samle støv, blot fordi det har været brugt af andre.

Du går ikke på kompromis med kvaliteten, da vores renoverede kaffeautomater til virksomheder har været igennem et nøje eftersyn. Faktisk er det så nøje, at vi giver 1 års garanti på alle brugte automater. Vi håber, det giver dig lyst til at støtte op om et mere bæredygtigt valg.

Vi har blandt andet brugte kaffeautomater fra Animo, Spengler, Wittenborg og Franke, der alle er mærker, der er kendte for deres høje kvalitet. Vi fortæller gerne nærmere om, hvad vi har repareret på de enkelte maskiner, hvis det har betydning for dit valg.

Professionelle kaffeautomater til virksomheder – hvilken passer til dig?

En kop kaffe brygget på kværnede bønner. En kop varm kakao på en kølig dag. Varmt vand til en god kop te. Det er blandt andet, hvad du, medarbejdere eller gæster kan se frem til med en professionel kaffeautomat til virksomheder gennem os. Vi har udvalgt de bedste af slagsen, hvilket vi håber skinner igennem på smag og funktion.

Der er automater i forskellige prisklasser og med forskellige funktioner. Så klik dig gerne omkring og se, hvilken der er perfekt til at skulle brygge din næste kop kaffe. Den skal gerne være god og leve op til forventningerne, så vælg den gerne med omhu.

Vores dygtige kundeservice sidder klar til at hjælpe dig videre eller til at besvare dine spørgsmål. Det gør de, når du ringer til 70 22 15 38 eller sender en mail til service@zegotech.dk.