R9 Rocket 2 gr. dobbelt bolier

Ring for pris
+4570221538

Henrik og jeg har arbejdet med de mennesker som står bag Rocket siden 1998. Dette er virkelig Toppen af Poppen ... R9 Rocket.......... Barista maskinen over dem alle. 

R 9 er deres gave til den perfekte espresso. Ved design af Rocket Espresso R 9 valgte ingeniør Ennio Berti en fuldt vand mættet gruppe hoved for yderligere at forbedre maskinens temperaturstabilitet ved hjælp af PID-styring i multi-kedle maskinen i rustfrit stål. Pressetransducerteknologi blev brugt til dramatisk at reducere damptryk gendannelses tiderne, og blev stadig vigtigere i høj volumen Cafeer hvor det er antallet af kopper der bliver serveret. Æstetisk deler R 9 det moderne look, der sætter Rocket Espresso maskiner adskilt fra andre, med en sænket maskinhøjde, der muliggør en bedre samspil mellem barista og kunden. Det digitale display har kedeltemperatur justerbar i trin på 0,1 grader celsius og skudtimer for hver gruppe, hvilket er altafgørende for den bedste espresso.

Hos Zego Tech finder du pasionen for vand og kaffeteknik i gennem de sidste 28 år, plus alt hvad du finder af vare eller maskiner er noget som vi har godkendt i vores tekniske afd. som og bliver mærket som " A Buy to keep product" 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.

Med venlig hilsen

Jacob Olsen

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer