R9 Rocket 2 gr. dobbelt bolier

36.995,00  u/Moms
ekskl. levering

Toppen af Cafe´ maskine ... R9 Rocket.......... Barista maskinen.  

R 9 Forfølgelsen af den perfekte espresso er en uendelig søgen. Ved design af Rocket Espresso R 9 valgte ingeniør Ennio Berti en fuldt vand mættet gruppe hoved for yderligere at forbedre maskinens temperaturstabilitet ved hjælp af PID-styring i multi-kedle maskinen i rustfrit stål. Pressetransducerteknologi blev brugt til dramatisk at reducere damptryk gendannelses tiderne, og blev stadig vigtigere i høj volumen Cafeer hvor det er antallet af kopper der bliver serveret. Æstetisk deler R 9 det moderne look, der sætter Rocket Espresso maskiner adskilt fra andre, med en sænket maskinhøjde, der muliggør en bedre samspil mellem barista og kunden. Det digitale display har kedeltemperatur justerbar i trin på 0,1 grader celsius og skudtimer for hver gruppe, hvilket er altafgørende for den bedste espresso.

Hos Zego Tech finder du pasionen for vand og kaffeteknik i gennem de sidste 28 år, plus alt hvad du finder af vare eller maskiner er noget som vi har godkendt i vores tekniske afd. som og bliver mærket som " A Buy to keep product" 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.

Med venlig hilsen

Jacob Olsen

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Kaffeautomater, vandkøler, reparationer, kaffemaskiner, espressomaskiner og flaskeautomater

Zego Tech ApS er en udvikling/handelsvirksomhed der henvender sig til kunder/teknikere indenfor Køkken / automat branchen i Scandinavien. Vi er alle teknisk uddannede med mere end 25 års teknisk erfaring samt teknik som vores passion.

Zego Water er vores eget designet produkt se mere på www.ZegoWater.dk

Vi beskæftiger os med kaffeautomater og reparationer deraf samt renoverede automater. Derudover beskæftiger vi os med espressomaskiner og dertilhørende renseprodukter. Vi har også et stort udvalg i automater til slik, mad og sodavand samt Fadøls anlæg, drikkevandskøler og sparkling samt betalingssystemer. Du kan også finde Wittenborg reservedele, Universal underskabe, og VVS fitting her på siden samt alt i kalkfiltre og John Guest lynkoblinger.

Tilmeld nyhedsbrev

CVR Nr. 30593758 - Bank: Nordea – Reg: 2191 Konto: 0754 532 378 - IBAN nr.: DK4720000754532378 – Swift adr.: NDEADKKK