Bestil Co2 gas lige her ?

En CO2 flaske er, hvad du har brug for, når du gerne vil omdanne vandet i hanen til en lækker og boblende drik. Vores flasker indeholder kuldioxid, der er nødvendigt for at kunne danne kulsyre – dette opstår nemlig, når kuldioxid reagerer med vand. Resultatet er en lækker danskvand, som du kan tappe direkte fra hanen.

Selvom kulsyreholdigt vand har eksisteret i årtier, er det blevet mere populært i løbet af de sidste par år. Statistikker viser, at salget af kulsyreholdigt vand oversteg 6 milliarder USD i 2016, en kraftig stigning fra de 2,6 milliarder USD solgt i 2011.

Kulsyreholdigt vand er vand, som producenterne har tilført kuldioxidgas. At drikke mousserende vand giver den samme fornemmelse som at drikke en sodavand uden de tilsatte kalorier og sukker. De fleste producenter smager kulsyreholdigt vand ved hjælp af naturlige smagsstoffer. Du kan se kulsyreholdigt vand sælges almindeligvis under navne som: Danskvand, Sodavand, Club sodavand, boblevand, mineralvand, Blid brus og kulsyrevand.
Selvom danskvand er vokset i popularitet, spekulerer mange mennesker på, om der er sundhedsmæssige fordele ved at drikke drikken. Heldigvis er vi her for at give dig en fuldstændig oversigt over fordelene ved at drikke kulsyreholdigt vand.

Se mere nedenfor:

360,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
320,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
435,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
255,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
540,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
1.055,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
Populær
400,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
1.995,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser

Ring for pris
+45 70221538 / +46 70-868 9924

0 anmeldelser

Ring for pris
+45 70221538 / +46 70-868 9924

0 anmeldelser
1.440,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
1.395,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
7.395,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser

Danskvand Bedre For Dig End Sodavand
Kulsyreholdigt vand kan være bedre for dig end at drikke sodavand af et par grunde. Danskvand vand indeholder først og fremmest hverken kalorier eller sukker. Hvis du nyder at have en smule "fizz" i din drink, giver kulsyreholdigt vand dig mulighed for at gøre det uden de ekstra kalorier.

Desuden er kulsyreholdigt vand bedre end sukker på grund af, hvordan det påvirker din tandemalje. En almindelig misforståelse er, at kulsyre nedbryder tandemaljen, men det er ikke tilfældet. Det er sukkeret i drikkevarer, der får din tandemalje til at nedbrydes. Undersøgelser har vist, at læskedrikke er 100 gange mere skadelige for din tandemalje end kulsyreholdigt vand.

Forbedre fordøjelsen
Danskvand er også gavnligt, fordi det kan forbedre fordøjelsen. Det gør det ved at forbedre din evne til at synke. For eksempel fandt en undersøgelse, at kulsyreholdigt vand stimulerede de nerver, der kræves for at spise, mere end nogen anden drik. 

Desuden kan kulsyreholdigt vand have en positiv indvirkning på afføringen, især hos dem, der er forstoppede. Forskere mener også, at kulsyrevand kan reducere sværhedsgraden af andre symptomer på fordøjelsesbesvær, såsom mavesmerter.

Tabe sig
Den måske vigtigste sundhedsmæssige fordel ved at drikke kulsyreholdigt vand er, at det kan hjælpe dig med at tabe dig. Det er fordi drikkevaren kan få dig til at føle dig mere mæt, end du ville drikke almindeligt vand. Derudover viser forskning, at karbonatvand tvinger maden til at blive i din mave i længere tid, og derved hjælper dig med at føle dig mæt.

Jo mere mæt du føler dig, jo mindre vil du føle behovet for at spise. Således tjener kulsyreholdigt vand som "tomme kalorier", der vil reducere din lyst til at spise. Ved at spise mindre, vil du tabe dig hurtigere.

Ingen fosfor
En af de primære ingredienser i sodavand er fosfor. Desværre mener forskere, at fosfor er en af de komponenter, der er direkte ansvarlige for nedsat knoglesundhed. I et stykke tid spekulerede forskere dog på, om det var kulsyren i drikkevarerne, der førte til nedbrydning af knogletætheden. Dette er nu bevist falsk. Kulsyreholdigt vand har ingen effekt på knoglesundheden.

Faktisk er der nogen grund til at tro, at kulsyreholdigt vand kan forbedre knoglesundheden. En undersøgelse viste, at drikkevand med kulsyre førte til bedre vandretention end drikkevand med mineraler. En anden undersøgelse, der involverede dyr, konkluderede, at kulsyreholdigt vand øgede knoglestyrken mere end postevand.

Potentielt forbedre hjertesundheden
En af de andre potentielle fordele ved at drikke kulsyreholdigt vand er, at det kan forbedre hjertesundheden. Den indledende forskning ser ud til at være lovende, og en undersøgelse målte den betydning, som kulsyreholdigt vand havde på kolesterolniveauet. For eksempel målte en undersøgelse virkningen, som kulsyreholdigt vand havde på kolesterolniveauet. Forskningen konkluderede, at kulsyreholdigt drikkevand førte til en stigning i det "gode" HDL-kolesterol. Det fandt også, at vandet faldt:

"dårligt" LDL-kolesterol
Blodsukkerniveauer
Inflammatoriske markører
Hold dig mere hydreret i løbet af dagen
Dette kan virke ret indlysende, men det er værd at nævne. At drikke kulsyreholdigt vand kan hjælpe dig med at holde dig mere hydreret hele dagen. Mange oplever, at kulsyreholdigt vand smager bedre og er nemmere at drikke end almindeligt poste- eller kildevand. Kulsyre har dog de samme sundhedsmæssige fordele som kildevand, idet det vil holde din krop hydreret. Så ved at drikke kulsyreholdigt vand er der en større chance for, at du forbliver hydreret hele dagen.

I betragtning af, at den menneskelige krop består af 60 procent vand, er det afgørende, at du forbliver hydreret hele dagen. De fleste eksperter anbefaler, at du drikker mindst 64 ounce vand om dagen, selvom det også er ok at drikke lidt mere.

Hydration kan give dig mulighed for at yde dit bedste både fysisk og mentalt. At være godt hydreret kan reducere oxidativ stress, der opstår, når du træner. Selv den mindste smule dehydrering kan påvirke din koncentration og humør. Dehydrering kan også gøre dig mere tilbøjelig til at få hovedpine. At drikke kulsyreholdigt vand kan hjælpe med at forhindre disse i at opstå.