ZegoCoffee Z-11 | Fuldautomatisk espressomaskine

Ring for pris
+45 70221538 / +46 70-868 9924

ZegoCoffee Z-11 er en professionel fuldautomatisk espressomaskine, som er meget brugervenlig og med et tryk på en knap brygger et bredt sortiment af kaffe og mælkedrikke.

 

Højde 60 cm - Brede 30 cm - Dybde 50 cm.

 

ZegoCoffee Z-11 er en professionel fuldautomatisk espressomaskine, som er meget brugervenlig og med et tryk på en knap brygger et bredt sortiment af kaffe og mælkedrikke.

Se rense videohttps://www.youtube.com/watch?v=ceNddb6owtU&t=88s

 

  • Underskab DVT                                                     
  • se link    DVT underskab
  • Koldt vands kølere M24i                                        
  • se video underskab med kølere

 

Det 11,8” store LCD farvedisplay viser en oversigt over 24 forskellige drikke, som kan aktiveres på LCD skærmen og hver enkelt drik kan indstilles på kaffestyrke samt mængde af kaffe og mælk/mælkeskum. Indstillingerne kan ændres så de altid er gældende eller under brygningen, hvis man ønsker at afvige fra standarden. Kan køre med direkte vand eller tank.

Maskinen har en daglig bryggekapacitet på 80 -100 kopper, hvilket svarer til 25 personer. Z-11 er udstyret med automatisk mælkerens her kombineres de bedste funktioner fra deres øvrige modeller. Maskinen er udstyret med to individuelle varmelegemer, hvoraf det ene er dedikeret til mælk og den anden til kaffen Dette betyder, at du kan justere temperaturen på kaffe og mælkeskum i 3 niveauer, så du får præcis den kop kaffe, du bedst kan lide. Z-11 er velegnet til kontorer, kantiner, bager, restauranter og lignende steder med selvbetjenings behov i høj kvalitet, hvor det er vigtigt med en maskine, der er let at rens og betjene. Kontakt os på +45 70 22 15 38 info@ZegoTech.dk www.ZegoTech.dk Over 25 års erfaring i vand og kaffe

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: