Cafétego Espresso maskine 2 grup

22.475,00  u/Moms
ekskl. levering
Cafetego pro. en rigtig italiensk espresso klassiker En professionel 2 - 3 eller 4 gruppe espresso maskine bygget med stor kapacitet 200 – 600 kopper om dagen. Da efterspørgslen på speciale kaffe bliver større på verdensplan, stiller dette større krav til espressomaskinens ydeevne for dagens barista. Cafétego Espresso opfylder alle krav, til en langsom ristet kaffe samt baristaens kunstart. Vi ved at temperaturstabiliten er en af de vigtigste faktorer i espresso brygning for at undgå bitter stoffer sammen med en god hygiejne på maskinen, der til kommer at Rocket er udstyret med termo sifon-system hvilket gør at der ikke sidder brændt mælk på damp rørene når der skal laver Café latte, Cappuccino eller Latte Macchiato . Håndlavede af de bedste materialer til rådighed. Cafétego Espresso. Kvalitet, innovation og håndværk, til dem, der brænder for producerer den fineste muligt espresso.

Cafétego  pro. 2 gr.  En rigtig italiensk espresso klassiker
En professionel 2 gruppe espresso maskine bygget med stor kapacitet 200 – 600 kopper om dagen.
Da efterspørgslen på speciale kaffe bliver større på verdensplan, stiller dette større krav til espressomaskinens ydeevne for dagens barista.
Cafétego Espresso opfylder alle krav, til en langsom ristet kaffe samt baristaens kunstart.
Vi ved at temperaturstabiliten er en af de vigtigste faktorer i espresso brygning for at undgå bitter stoffer sammen med en god hygiejne på maskinen, Café latte, Cappuccino eller Latte Macchiato .
Håndlavede af de bedste materialer til rådighed.
Cafétego 2 gr. Espresso. Kvalitet, innovation og håndværk, til dem, der brænder for producerer den fineste muligt espresso.

Teknisk data:

1 tevand

2 steamer                                                  

8 liter tank

Tilsluttes afløb

2 espresso grupper

230/380 volt 50Hz 2700w/4500w

Fast vand tilslutning med kalkfilter anbefales..

H: 500mm - D: 550mm -  B: 850mm  Vægt:70kg

 

Hvilken kaffe kværn:

 

 

Espresso består af 99,7% vand

Vi anbefaler at der anvendes et kalk filter model: Everpure Claris Ultra                                                                 

• Korrosionsbeskyttelse som du aldrig har set det før. ph neutralt vand. 
• VA godkendt.
• Meget stor kapacitet. 

Everpure blev valgt som officiel Water Sponsor for 2012 World Barista mesterskaber.
Everpure fortsætter sin støtte til det globale barista samfund som officiel Water Sponsor for 2012-2014 Verden Barista Championships (WBC).Dette er i tillæg til sin mangeårige og vedvarende støtte til en række SCAE Barista kapitler i hele Europa. Everpure s vandfiltrering produkter vil udelukkende blive tilbudt som de officielle værktøjer, der anvendes af nationale barista mestre på 2012 World Barista Championship. WBC opmuntrer og anerkender professionel præstation i kunsten at espresso drikke tilberedning og servering. Everpure langvarig erfaring i vandbehandling og dens evne til at opfylde de høje kvalitetsstandarder for WBC var en af de vigtigste forudsætninger for at blive valgt. www.worldbaristachampionship.com.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Kaffeautomater, vandkøler, reparationer, kaffemaskiner, espressomaskiner og flaskeautomater

Zego Tech ApS er en udvikling/handelsvirksomhed der henvender sig til kunder/teknikere indenfor Køkken / automat branchen i Scandinavien. Vi er alle teknisk uddannede med mere end 25 års teknisk erfaring samt teknik som vores passion.

Zego Water er vores eget designet produkt se mere på www.ZegoWater.dk

Vi beskæftiger os med kaffeautomater og reparationer deraf samt renoverede automater. Derudover beskæftiger vi os med espressomaskiner og dertilhørende renseprodukter. Vi har også et stort udvalg i automater til slik, mad og sodavand samt Fadøls anlæg, drikkevandskøler og sparkling samt betalingssystemer. Du kan også finde Wittenborg reservedele, Universal underskabe, og VVS fitting her på siden samt alt i kalkfiltre og John Guest lynkoblinger.

Tilmeld nyhedsbrev

CVR Nr. 30593758 - Bank: Nordea – Reg: 2191 Konto: 0754 532 378 - IBAN nr.: DK4720000754532378 – Swift adr.: NDEADKKK