Rigtig stempel brygning nu også med hele bønner. 

Beskrivelse af Eco1 FB/BTC Kaffeautomat

Eco1  FB/BTC har vi genbrugt det bedste fra den oprindelige maskine, og udskiftet de dele, som tidligere var årsag til de hyppigste problemer.

Resultatet af dette er, at vi nu har en meget driftssikker automat. Maskinen er udstyret med en 1,5 kg kaffebeholder, samt store beholdere til mælk, chokolade og sukker eller instant kaffe.

Automaten leverer 14 lækre varme drikke, samtlige varianter kan automatisk rettes til i styrke forhold, og smagen på kaffe og chokolade imødekommer derfor alle præferencer og samtidig

er den perfekt til kandebrygning.

Kan leveres som vist med drikkevandskøler, hvor taphane er monteret i bordpladen.

Sidst men ikke mindst, er automaten både hygiejnisk og hurtig at rengøre samt nem at påfylde. 

Det Co2 rigtige valg: lavere energiforbrug derved lavere Co2 udslip. 

De overordnede ting som er forbedret på Eco1 FB er følgende: Vandtanken er renoveret og overløbs røret lavet i syrefast stål samt alle vitale dele er udskiftet .

  • Integreret kaffemølle
  • Hurtig rense funktion.
  • Renoveret i Danmark.
  • 1 års garanti.

Ring for pris
+4570221538

0 anmeldelser
Populær

Ring for pris
+4570221538

0 anmeldelser

Kaffeautomater, vandkøler, reparationer, kaffemaskiner, espressomaskiner og flaskeautomater

Zego Tech ApS er en udvikling/handelsvirksomhed der henvender sig til kunder/teknikere indenfor Køkken / automat branchen i Scandinavien. Vi er alle teknisk uddannede med mere end 25 års teknisk erfaring samt teknik som vores passion.

Zego Water er vores eget designet produkt se mere på www.ZegoWater.dk

Vi beskæftiger os med kaffeautomater og reparationer deraf samt renoverede automater. Derudover beskæftiger vi os med espressomaskiner og dertilhørende renseprodukter. Vi har også et stort udvalg i automater til slik, mad og sodavand samt Fadøls anlæg, drikkevandskøler og sparkling samt betalingssystemer. Du kan også finde Wittenborg reservedele, Universal underskabe, og VVS fitting her på siden samt alt i kalkfiltre og John Guest lynkoblinger.

Tilmeld nyhedsbrev

CVR Nr. 30593758 - Bank: Nordea – Reg: 2191 Konto: 0754 532 378 - IBAN nr.: DK4720000754532378 – Swift adr.: NDEADKKK