Brugte Wittenborg kaffeautomater fra Zegotech. 25 års teknisk erfaring i varme og kolde drikke.

Her på siden kan du se vores udvalg af brugte kaffeautomater fra Necta Wittenborg. Vi har renoveret de brugte kaffeautomater, så de fungerer som nye igen med 1 års garanti. Vi har 25 års teknisk erfaring i  Necta Wittenborg automater.

Det er både godt for miljøet og for økonomien at genbruge maskiner og brugsgenstande. Frem for at smide ud og købe nyt hele tiden, vælger vi hos Zegotech at reparere - renovere brugte kaffeautomater, så de sagtens kan bruges igen uden problemer. Vi kan give  12 måneders garanti på vores brugte Wittenborg kaffeautomater, og du kan klikke på de forskellige produkter for at se, hvor mange måneders garanti vi sætter på den pågældende maskine.

Wittenborg er kendt for sit flotte skandinaviske design og den høje kvalitet på produkterne. Wittenborg har udviklet deres produkter ved at lytte til kundernes ønsker og behov, og resultatet er meget populære kaffeautomater, som kan præcis det, som kunden ønsker. Vi har brugte Wittenborg kaffeautomater, som selv maler kaffebønnerne, og man kan derfor få en kop helt friskmalet kaffe. Derudover har de forskellige brugte Wittenborg kaffeautomater flere valgmuligheder, så der også er noget for te- og kakaodrikkerne.

6.995,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
Populær
8.495,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
13.595,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
10.995,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
10.995,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
11.995,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
12.995,00  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser

Kaffeautomater, vandkøler, reparationer, kaffemaskiner, espressomaskiner og flaskeautomater

Zego Tech ApS er en udvikling/handelsvirksomhed der henvender sig til kunder/teknikere indenfor Køkken / automat branchen i Scandinavien. Vi er alle teknisk uddannede med mere end 25 års teknisk erfaring samt teknik som vores passion.

Zego Water er vores eget designet produkt se mere på www.ZegoWater.dk

Vi beskæftiger os med kaffeautomater og reparationer deraf samt renoverede automater. Derudover beskæftiger vi os med espressomaskiner og dertilhørende renseprodukter. Vi har også et stort udvalg i automater til slik, mad og sodavand samt Fadøls anlæg, drikkevandskøler og sparkling samt betalingssystemer. Du kan også finde Wittenborg reservedele, Universal underskabe, og VVS fitting her på siden samt alt i kalkfiltre og John Guest lynkoblinger.

Tilmeld nyhedsbrev

CVR Nr. 30593758 - Bank: Nordea – Reg: 2191 Konto: 0754 532 378 - IBAN nr.: DK4720000754532378 – Swift adr.: NDEADKKK