Brugte Wittenborg kaffeautomater fra Zegotech, over 30 års teknisk erfaring i varme og kolde drikke til dansk erhverv.

Her på siden kan du se vores udvalg af brugte kaffeautomater fra Necta Wittenborg. Vi har renoveret de brugte kaffeautomater, så de fungerer som nye igen med 1 års garanti. Vi har over 30 års teknisk erfaring i  Necta Wittenborg automater.

Det er både godt for miljøet og for økonomien at genbruge maskiner og brugsgenstande. Frem for at smide ud og købe nyt hele tiden, vælger vi hos Zegotech at reparere - renovere brugte kaffeautomater, så de sagtens kan bruges igen uden problemer. Vi kan give12 måneders garanti på vores brugte Wittenborg kaffeautomater, og du kan klikke på de forskellige produkter for at se, hvor mange måneders garanti vi sætter på den pågældende maskine.

Wittenborg er kendt for sit flotte skandinaviske design og den høje kvalitet på produkterne. Wittenborg har udviklet deres produkter ved at lytte til kundernes ønsker og behov, og resultatet er meget populære kaffeautomater, som kan præcis det, som kunden ønsker. Vi har brugte Wittenborg kaffeautomater, som selv maler kaffebønnerne, og man kan derfor få en kop helt friskmalet kaffe. Derudover har de forskellige brugte Wittenborg kaffeautomater flere valgmuligheder, så der også er noget for te- og kakaodrikkerne.

Populær
11.995,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
15.995,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
14.995,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser
16.995,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering
0 anmeldelser