Elektronisk Waterblock med 2 sensor

Model/varenr.: waterstop D
715,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering

Hydro stopper, Elektronisk Waterblock med 2 sensor, forhindrer alvorlige oversvømmelser, såfremt der skulle opstå fejl i vaske- og opvaskemaskinen eller andre lignende installationer, der er tilkoblet vandnettet.

Det er vigtigt at føleren med de to metal ringe placeres der hvor man ønsker at overvåde for vand lækage.

Vi montere altid denne på vores drikkevandskølere og kaffeautomater

 

 

Elektronisk Waterblock med 2 sensor, forhindrer alvorlige oversvømmelser, såfremt der skulle opstå fejl i vaske- og opvaskemaskinen eller andre lignende installationer, der er tilkoblet vandnettet.

Det er vigtigt at føleren med de to metal ringe placeres der hvor man ønsker at overvåde for vand lækage.

 

Den nye elektronisk Waterblock lukker for vandet når føleren kommer i kontakt med vand. Aldrig nogen vandskader. Batteri (AA) medfølger, skal skiftes hvert 3 år.

Elektronisk Waterblock kan anvendes enten på et koldt vand eller en varmtvandshane (op til 70° C). Ventilhuset er fremstillet af polyamid 6.6 og styrket med 30% glasfiber, meget varmebestandigt.

En anden fordel ved dette materiale i forhold til metal er, at det ikke ruster. Producenten (DuPont) har bekræftet dette materiale anti-toksisk.
Energiforsyning: One Alkali batteri LR6 – 1,5V (Mignon)

Tip: Brug kun kvalitets batterier – gode erfaringer har vist sig med batterier af følgende producenter: Philips, Varta, Energizer og Duracell.

Data:

  • Vandtryk (maksimum) 1,0 MPa = 10 bar (testet op til 15 bar)
  • Ventil fjord 3/4″ gevind
  • Ventil stikkontakt 3/4″ gevind
  • 3/4″ tilgang
  • 3/4″ afgang

Se video

Elektronisk Waterblock forhindrer alvorlige oversvømmelser, såfremt der skulle opstå fejl i vaske- og opvaskemaskinen eller andre lignende installationer, der er tilkoblet vandnettet.
Undværlig artikel til Amerikanerkøleskabe, vandkøler vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Monteres lodret eller vandret mellem taphane Ballofix og maskinens tilslutnings slange. Såfremt der opstår lækage i maskinen eller på slange, forhindrer EWB en vandmængde der er større end den mængde man har indstillet den til, løber igennem. Derved undgår man varig lækage. Tilslutning er med 3/4" indvendig og 3/4 udvendig gevind.

Batteriet AA 1,5 v skal skiftes som minimum hvert 2-3 år

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: