RO Filter patron Kit

Model/varenr.: EV997725
3.895,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering

Højdepunkter CheckmarkInkluderer (1) 4Fc5 Forbehandling Carbon Filter
Højdepunkter Checkmark(1) 4Cc Post Treatment Calcite Feeder Cartridge
Højdepunkter Checkmark(1) 4Cb5 Post Carbon Filter Cartridge


I over 80 år er Everpure et af de mest anerkendte mærker af fødevarevirksomhedsoperatører og facilitetsledere og en af ​​de mest betroede mærker af dem, der betjener fødevareservicesektoren, herunder konsulenter, forhandlere, serviceudbydere og originale fabrikanter af vandanvendende udstyr. Everpures ekspansive portefølje af teknologier og produkter er designet til at være i høj størrelse til at levere den nøjagtige vandkvalitetsspecifikation for at imødekomme operatørens ingrediens- og procesvandkrav. Everpure leverer:

KonsistensEverpure-produkter fjerner eller reducerer uønskede mineraler, partikler og kemikalier, så dit vand glitrer rent og smager hver gang.

Tillid Everpure-produkter testes og valideres fra tredjepart til at udføre de højeste standarder af NSF International og andre regulerende agenturer.

Solutions Everpures samlede vandstyringsprogram er designet, så uddannede eksperter tester dit vand, analyserer din drift, leverer en tilpasset plan for forbedring af vandkvaliteten og installerer de rigtige produkter, så dit vand er problemfrit. Og vi vil hjælpe dig med at udføre et enkelt og pålideligt forebyggende vedligeholdelsesprogram.

TilfredshedEverpure vand er bedre rundt omkring, og det betyder, at du har en mere effektiv drift, og dine kunder får en bedre samlet oplevelse.

Conserv 75E RO-systempatronkit, inkluderer (1) 4FC5 forbehandlet carbonfilter, (1) 4CC efterbehandling Calcite Feeder Cartridge, (1) 4CB5 Post Carbon Filter Cartridge, og (1) GRO-75EN RO membranpatron

  • Vægt: 8,9
  • Til brug sammen med = espresso, kaffe, te & is
  • Servicestrømhastighed = 0,1 - 2,0 GPM
  • Filtermængde = 4
  • Kapacitet USA = 1000 gallon (op til)   4500 Liter
  • Type = omvendt osmose / ionbytning

 

Pesticider kan fjernes fra drikkevand ved hjælp af omvendt osmose ( RO ) eller granuleret aktiveret kulfilter (GAC). Omvendt osmose fungerer ved at tvinge vandet gennem en membran, der tillader vandmolekyler at passere gennem, men blokerer større ioner eller molekyler, såsom dem der er forbundet med jern, bly eller pesticider. I hjem er systemer med omvendt osmose normalt små systemer (kaldet brugsanlægssystemer) placeret nær køkkenvasken.

Omvendt osmosesystemer er omkostningseffektive, men systemer med lav ende kan kun producere et par liter behandlet vand hver dag. Betydelige nylige forbedringer af membranelementer muliggør, at dyrere systemer producerer 100 eller mere gallon pr. Dag. Smagen af ​​vandet kan blive påvirket af fjernelsen af ​​mineraler.

Granulerede aktiverede kulstof (GAC) filtre er relativt billige og er enkle at bruge. De fjerner pesticider og andre forurenende stoffer, der klæber til små partikler af materiale såsom kul eller trækul. Disse filtre kan have form af brugsanlæg eller pitchers manuelt fyldt med vand. GAC-filtre skal udskiftes eller regenereres med jævne mellemrum for at opretholde deres effektivitet

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer