Schaerer Coffee Art plus

Ring for pris
+4570221538

Schaerer Coffee Art Plus tilbyder topkvalitet på alle niveauer. Et bredt udvalg af drikkevarer, kvaliteten af kaffe- / mælkedrikkerne, Schaerer Milk Universe, utallige konfigurationsmuligheder, enkel betjening - med Coffee Art Plus er du altid et skridt foran konkurrencen.

Har du særlig høje standarder på en fuldautomatisk kaffemaskine? Ønsker du ikke at gøre kompromiser med hensyn til rækkevidde af drikkevarer, smag, ydeevne og udstyr? Schaerer Coffee Art Plus har bevist sig selv, hvor disse kriterier er afgørende, f.eks. I caféer, hoteller, restauranter eller kædenoperationer samt i selvbetjeningsstationer i nærbutikker og take-away-virksomheder.

Et udvalg af drikkevarer med det højeste niveau af kvalitet Coffee Art Plus kender ingen begrænsninger, når det kommer til at skabe individuelle kaffe- / mælke-specialiteter. Uanset om det er for små eller voksne gæster, kan du tilberede lækre drikkevarer med kaffe, frisk mælk, mælk og chokoladepulver samt varmt vand med et tryk på en knap. Med det højeste niveau af kvalitet. Du får et ekstra boost i kvalitet, når du fremstiller mælkeskum med det nye patenterede Best Foam ™ -mælksystem. Og hvad mere? Udstyret med smagspintsirupsystemet forvandler Coffee Art Plus latte macchiatos, cappuccinoer og lignende til ekstraordinære smagsoplevelser. Det er bemærkelsesværdigt nemt at styre opskrifterne: Alle parametre for op til 40 drikkevarer, der er tilgængelige ved tryk på en knap, programmeres præcist og individuelt og lagres i systemet.

Schaerer Milk Universe Coffee Art Plus åbner døren til hele Schaerer Milk Universe - verdens største udvalg af teknologier og udstyr til mælkebearbejdning. Den nyeste stjerne i Schaerer Milk Universe er det revolutionerende patenterede Best Foam ™ -mælksystem. Med Best Foam ™ får du enten varmt eller koldt, silkeblødt, snehvide mælkeskum, som er ekstremt cremet og stabilt. Til individuelle mælkebaserede kaffesammensætninger med det højeste niveau af barista færdigheder. Du kan give dine gæster endnu mere "barista følelse" med valg af Two Step mælkesystemet, vores model til manuel mælkeskumning.

Endnu mere forskelligartet med Flavour Point Uanset om du vil have karamel, hasselnød, vanille, banan, kokosnød, tiramisu eller chokolade: Coffee Art Plus Flavour Point sirupsystemet kan behandle op til fire sirup sorter og giver brugerne stor fleksibilitet ved at komponere individuelle drikkevarer specialiteter. Ved at trykke på en knap, er at lave eksotiske drikkevarer med et konsekvent højt niveau af børns leg. Og rengøring er bemærkelsesværdigt let: En specielt designet varmtvandsskylningsproces forhindrer sukker i at krystallisere i rørene. TouchIT-displayet bruger enkle, klare instruktioner og animerede billeder til at guide dig og dine medarbejdere gennem rengøring.

Intuitiv betjening ved hjælp af TouchIT Med den avancerede TouchIT peger Schaerer Coffee Art Plus på et intuitivt 7 "berøringsskærm brugerpanel. Skærmen er klar og høj kontrast. Den illustrerer alle nødvendige arbejdstrin for nem betjening af Coffee Art Plus, fra valg af drikkevarer til rengøring af maskinen. TouchIT er perfekt både til selvbetjening og operatør service. Displayet kan tilpasses ved hjælp af konfigurationssiden. Større skrifttyper og drikkeknapper gør det nemt for både yngre og ældre brugere at betjene kaffemaskine i selvbetjeningstilstand. En ekstra fordel: Der findes et stort udvalg af kaffe- / mælkesammensætninger, og takket være barista-nøglen, der giver brugeren mulighed for at øge kaffekvoten, står ingenting i vejen for en spontan koffein boost. Sidst men ikke mindst kan du markedsføre dine marketingkampagner ved at vise dem på skærmen.

Perfekt hygiejne i overensstemmelse med HACCP konceptet Alle Schaerer kaffe- og mælkesystemer opfylder HACCP hygiejneanalysen og har et automatisk rengøringsprogram. Rengøring tager ingen anstrengelse takket være de enkle instruktioner og animerede billeder på TouchIT skærmen. Elementerne i kontakt med kaffe og mælk rengøres automatisk - hurtigt, nemt og pålideligt. Periodiske mellemskyllinger kan programmeres og give mere sikkerhed når det gælder hygiejnen i Coffee Art Plus.

 

Den bedste frisk mælk løsning vi har.....bum 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer