Wittenborg FB 7100 B2C plus

16.995,00 DKK  u/Moms
ekskl. levering

Wittenborg FB7100 B2C plus med sigmabryggerstempel brygger, kaffeautomat til hele bønnerHelt gennemarbejdet og topmoderne kaffeautomat med og et forbedret miljøvenligt standbysystem, natsænkning og isoleret vandtank. Renoveret med 1 års garanti. Valg af 24 drikke, Nem rengøring se video

I Zego Tech har vi over 25 års teknisk erfaring i Wittenborg automater og vi kan anbefale denne 7100 Bean 2 Cup kaffe løsning. 

Brygger på hele kaffebønner, efter samme princip som en stempelbrygger. Bønnerne formales derefterblandes med vand i en cylinder. Et stempel presser vandet og de formalede bønner ned, og ud gennem sien kommer den frisk brygget kaffe fuld af duft og smag. Det sikrer en kaffeoplevelse af meget høj kvalitet, som både rammer en bred smag, og kan drikkes hele dagen igennem. Udover kaffe, tilbyder denne automat også cremet chokolade, mælkedrikke af 100% ren skummemælkspulver, kaffedrikke med sukker, samt varmt vand.

Wittenborg 7100 PLUS er elegant, skandinavisk design og kvalitet helt ud i de mindste detaljer. Modellerne er udtryk for nytænkning - og et resultat af vores vedvarende arbejde for at levere
miljøbevidste løsninger. Gennemtænkt design og funktionalitet. De flotte bordmodeller er æstetiske, stilsikre og perfekt tilpasset til et moderne, skandinavisk miljø. Det nyudviklede touch-on-icon
panel aktiveres ved et let tryk, hvorefter det valgte ikon blinker under udlevering. Innovation indeni og udenpå Brugervenligheden er i top på Wittenborg 7100 PLUS. Allemodeller er lette at fylde op og rengøre - og du har hjælpen lige ved hånden. Automatens dele er farvekodede, så det er let at se, hvad der skal rengøres.
Coffee solves everything. Fire, lækre versioner med hver sin særlige funktion sikrer dig smagsoplevelser i verdensklasse. Modellerne kan installeres med møntindkast eller Mobilepay.  

Udvalg af drikke:

 3 styrker på kaffen, Mokka, Kaffe, med og uden mælk og sukker.  Te vand,  Café Latte,  Chokolade, Chokomilk, Winermelange, Cappuccino,  Latte macchiato,  Espressochoko, Kander.

 

Tilbehør:

Underskab. Drikkevandskølere med eller uden brus.  Kalkfilter. Anbefales altid.   Bordplade, findes i mange mål.   Dankort/Møntmekanisme.  Vand dunk + pumpe. Serviceforsikring. Rengøringskit.

 

 

Produkt: 

Hele bønner, Kakao pulver, Rigtig mælke granulat

Kopper pr. påfyldning: 200 

Kapacitet pr. time:180 kopper 

Udskænkningstid: 20 sek. Pr. kop (125 ml) 

3 liter vandtank 

Mål (HxBxD): 87 x 45x 48 cm 

El: 230 volt max. 2,45 kW

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer